Syrisk mand fængslet i Danmark for at ville flytte hjem til Syrien

Den 10. marts 2020 blev den syriske far Hassan Mohammad Alsafde fængslet ved Retten på Bornholm, sigtet for at have “bortført” tre af sine i alt fire børn hjem til Syrien.

Han var forinden rejst hjem med tre børn, og var blot kommet til Danmark for at hente sin sidste datter Tamara, men det ville den danske plejefamilie Brændeholm Kristensen på Søndre Alle 25 i 3700 Rønne ikke acceptere. De anmeldte faren, der blev fængslet!

Den 29. april 2020 blev Hassan Mohammad Alsafde dømt for den 2. januar 2020 at have “grebet fat i højre overarm” på sin datter Tamara. Så kan man vist blive dømt for hvad som helst.

Alt imens han nu sidder fængslet i Danmark, bor datteren Tamara hos den kriminelle familie Brændeholm Kristensen, imens de tre søskende befinder sig hjemme i Syrien hos deres familie.

De kom til Danmark i 2014. Efter at krigen er sluttet, er det nu familiens ønske at flytte hjem til Syrien. En remigration som moren, plejefamilien og regimet i Danmark modarbejder med magt.

Det er blevet tydeligt, at plejefamilien misbruger domstolene i kampen om de syriske børn. En kamp der naturligvis kun kan ende lykkeligt med, at hele familien bliver genforenet hjemme i Syrien. Det er den kriminelle familien Brændeholm Kristensen, der har kidnappet et syrisk barn.

Plejefamiliens danske søn er en dybt kriminel narkovoldsmand
Paradoksalt nok, blev plejefamilien Brændeholm Kristensens egen biologiske søn, Jonas Brændeholm Kristensen, tilbage i 2008 idømt 6 års ubetinget fængsel for indførsel og salg af over 4.000 ecstasypiller og 100 gram kokain, heraf 2.000 ecstasypiller og 80 gram kokain til Færøerne, samt for forhold om vold, trusler og forsøg på medvirken til falsk forklaring for retten, flugt fra varetægtsfængsling, overtrædelse af våbenloven, samt nogle mindre forhold, herunder nogle overtrædelser af færdselsloven. Hos Jonas Brændeholm Kristensen blev desuden konfiskeret en pumpgun og 37 haglpatroner. Hvad i alverden laver syriske Tamara hos dem?

Bor nu på dansk døgninstitution med voldsdømt forstander
På Facebook kalder Tamara Hassan Alsafde sig for “Tamara Kristensen” (FBID: 100031646677170). Hun bor i dag på døgninstitutionen Magnoliegården på Aggerupvej 4 i 4652 Hårlev. Den 15. maj 2014 blev daværende forstander, voldsmanden Kent Skou Nielsen, dømt for vold mod to anbragte børn på institutionen. Syrienblogs løsning er klar: Far og datter skal HJEM til familien i Syrien ASAP!

De tre søskende Ranim, Lana og Rahaf Alsafde i Syrien har den 15. maj 2020 udgivet ovenstående video på YouTube fra profilen Ahmed Frawi (YouTube).

Tamara “Kristensen” har fået plejefamiliens efternavn (FB, 15.05.20. ID: 100031646677170).