Syrisk “flygtning” fængslet for at ville flytte hjem til Syrien

Syriske Hassan Mohammad Alsafde (født 14. februar 1973 i Syrien) blev i dag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten på Bornholm. Han var bosat med opholdstilladelse fra 2014 i Nexø frem til januar i år.

Han er sigtet for, at have “bortført” tre af sine i alt fire børn hjem til Syrien. I Danmark mener myndighederne at det er en strafbar forbrydelse, når syrere vil hjem til Syrien.

I retten forklarede manden, at han ønsker at flytte hjem til Syrien. Det vil konen ikke og hun har derfor søgt om skilsmisse. Under en rejse til Syrien med tre af sine børn, efterlod han således børnene i Syrien og vendte selv tilbage til Danmark for at hente sin sidste datter.

Han forklarede tillige, at også børnene ønsker at bo i Syrien.

I stedet for at udvise forældrene og det sidste syriske barn, vil man nu varetægtsfængsle manden til 5000 kroner i døgnet. Han er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 215, stk. 2. Det er sådan set en fin lov, men den er tiltænkt til danske børn – ikke til hele verdens børn.

Det er en fuldstændig vanvittig analogi, at man kan “bortføre” en syrer til Syrien.

Sagen fortæller noget om, hvor “forfulgte” de syriske velfærdsmigranter er hjemme.

Sagen viser også, at hvis et syrisk par er uenige om at flytte hjem til Syrien, så står danske myndigheder last og brast med den part, der ønsker at blive i Danmark.

Flere ikke-danske problemer importeret til Danmark. De syriske børn hjemme i Syrien kan ikke forlade Den Syriske Arabiske Republik uden faderens tilladelse, jf. syrisk lov. Derfor er den letteste løsning åbenlyst, at den syriske kone og det sidste syriske børn flytter hjem til Syrien.

Det ønsker befolkningsudskiftningsregimet i Kabulhavn ikke, da de hader danskere. De ønsker at alle syrere skal komme, blive og overtage Danmark fra danskerne, der skal være en minoritet.

Syrienblogs holdning er klar:
MAN KAN IKKE BLIVE KIDNAPPET HJEM!
Retten på Bornholm er fuldkommen vanvittige. Syrienblog overvejer, at rejse tiltale mod retspræsident Henrik Engell Rhod ved Syriens domstole, da vi mener at hans børn hører til i Syrien.

Henrik Engell Rhod hører til i arresten, indtil hans kidnappede børn er i Syrien.