Statsadvokaten godkender indsamling til ISIL

10497161_10152485049461897_1622089066734277000_o-2

Den 20. oktober i fjor anmeldte vi Daniel Ryes familie samt DGI for terrorstøtte, efter at de havde indsamlet og overdraget 15 millioner kroner til Islamisk Stat.

I starten forsøgte anklagemyndighedens arrogante jurister på offentlig bistand, at tvære os af på, at vi skulle angive et CPR-nummer og en dansk bopælsadresse. Heldigvis er der intet sted i Retsplejeloven noget krav om, at man skal have et dansk CPR-nummer og en dansk bopæl, for at indgive en anmeldelse. Det er desværre alt for ofte nødvendigt, at læse loven højt for offentligt ansatte jurister, før man kan påtvinge en afgørelse ud af dem.

Endelig i dag har vi modtaget afgørelsen. Sort på hvidt med statsadvokatens underskrift fremgår det, at terrorloven er knækket. Enhver der ønsker det, kan indsamle alle de penge og midler de vil til en hvilken som helst terrororganisation i udlandet, herunder Islamisk Stat. Alt man skal gøre, er blot at lade sig kidnappe først – herefter kan millionerne strømme frit afsted, og indsamlingen foregå i fuld offentlighed.

Vi arbejder på i fremtiden, at sende statister afsted, der kan blive”kidnappet” af Hizbollah, PFLP og PKK, sådan at vi også kan foretage millionindsamlinger til disse organisationer i Danmark i fuld offentlighed.

Læs afgørelsen fra Statsadvokaten her

Vi har klaget til Rigsadvokaten og afventer afgørelse.