Regeringen vil “straffe” Syrien-terrorister fra Danmark

Ahmed Samsam fra Vollsmose og Özgür Deveci fra Hedehusene i Syrien, 2013.
Bandemedlem Ahmed Samsam fra Vollsmose (tv) og Özgür Deveci fra Hedehusene (th) i Ar-Raqqah, Syrien (2013).
Justitsminister Morten Bødskov vil “straffe” danske Syrien-terrorister “hårdt”, skriver Politiken i dag. Han vil nemlig bede Skat, undersøge deres indtægter. Uha!

Det kan umuligt være nogen hemmelighed, at der i Danmark findes mange islamistiske fundamentalister, både indvandere og etnisk danske konvertitter. Selv om regeringen i starten forsøgte at benægte, så er det heller ingen offentlig hemmelighed længere, at mange af disse drager afsted mod Syrien, for at deltage i en vestligt støttet terrorkampagne mod den sekulære syriske stat, med henblik på at danne et islamisk kalifat i Syrien, baseret på pro-vestlig udenrigs- og finanspolitik samt sharia-venlig indenrigspolitk efter Libyen-modellen.

Nu vil justitsminister Morten Bødskov endelig “tage affære” og “straffe dem hårdt”, skriver Politiken i dag. Helt konkret udtaler han, at han vil bede Skat og PET om at “holde øje med dem”. Det er nærmest beroligende, at man åbenbart skal helt til Syrien, før Skat gider holde øje med en.

Vi er meget imponerede over Justitsministerens “hårde tiltag” mod disse islamister fra Danmark, der har en dokumenteret tilknytning til al-Qaeda.

PET’s seneste vurdering anslår, at mindst 45 personer fra Danmark har deltaget i krigshandlinger i Syrien. Vi ville selvfølgelig ønske os, at PET ville dele deres profiler med os, så vi kunne offentliggøre dem og således dokumentere tallene, men det er desværre ikke tilfældet. Vi har dokumentation for, at mindst 14 personer fra Danmark har deltaget i krigshandlinger i Syrien, og for at mindst 7 af dem nu er døde. Indtil videre har vi offentliggjort portrætter for 4 af disse personer, hvor af to af dem nu er dræbte. Der må ikke være nogen tvivl, om at tallene selvfølgelig er langt højere, end vi har kunne dokumentere.

I øvrigt besluttede regeringen søndag, at sende 100 millioner kroner til Syrien. Vi står nu i den fantastiske situation, at vi betaler for import af terrorister, imens vores skoler lukker.

Vi forstår PET’s frustration over, at de i henhold til loven ikke kan få lov til at gøre andet end at “holde øje”. Dette er alene Justitsministeren og hans 178 øvrige kollegaers ansvar. Vi opfordrer Folketinget til hurtigst muligt at tilpasse eksisterende terrorlovgivning, således at terrorister fra Danmark, der rejser ud af landet for at begå terror mod andre stater, bliver strafansvarlige.

Danmark har i den grad et ansvar. Tilbage i 2007 hjalp Syrien med at gøre det beskidte arbejde for PET, for at beskytte Danmark mod islamistiske terrorister. Vi tror, at Syrien havde håbet, at dette samarbejde ville have været mere gensidigt. I dette tilfælde er det både i Danmark og Syriens fælles interesse, at få elimeneret truslen fra disse fundamentalistiske terrorister.

Når Ahmed Samsam, Özgür Deveci og Kenneth Sørensen kan finde på at lave væbnet “jihad” i Syrien, så kan de også i Danmark! Skal vi lukke øjnene for det faktum?

Konvertitten Kenneth Sørensen fra Ishøj blev dræbt i kamp den 3. marts i Syrien.
Konvertitten Kenneth Sørensen fra Ishøj blev dræbt den 3. marts i Syrien, da han fik en granatsplint i hjertet i Syriens Latakia-provins.