Højtstående IS-terrorist sad bag Per Stig Møller og Colin Powell under statsbesøg i København

Syrienblog har fået tilsendt billeder af IS-terroristen Rawand Dilsher Taher, der sidder lige bag ved Per Stig Møller og Colin Powell under et amerikansk statsbesøg i København i 2004.

I 2014 rejste Rawand Dilsher Taher til Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat sammen med Mohammed Basil El-Cheikh Hassan, der er bedre kendt som “Basil Hassan”. Den 7. december 2015 blev Rawand Dilsher Taher dræbt af et amerikansk Hellfire-missil i Raqqah.

Rawand Dilsher Taher var så højtstående et medlem af Islamisk Stat, at han var et personligt mål for CIA i Syrien. Den drone, der affyrede Hellfire-missilet, var sat i luften kun for at dræbe ham.

11 år efter at han sad lige bag ved den 4-stjernede amerikanske general og daværende Secretary of State, Colin Powell, under et besøg på Frederiksberg Gymnasium.

IS-terroristen Rawand Dilsher Taher var tættere på udenrigsministrene end Secret Service.
Per Stig Møller, Rawand Dilsher Taher og Colin Powell med Secret Service i baggrunden. 
IS-terroristen Rawand Dilsher Taher lige bag Per Stig Møller.
2 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.