To syrere dømt i Snapchatdrabssag – begge slipper for udvisning

Palæstinensiske Hasan Samer Abdullah (190101) og kurdiske Dyar Ramadan (150801) fra Syrien blev den 9. februar 2021 ved Retten i Lyngby idømt et års fængsel og frifundet for udvisning efter knivvold begået imod den indfødte danske patriot Wilson Philip Christian Vicktor Valentin Westergaard Rasmussen, der måtte forsvare sit eget og sin lillebrors liv over for de voldelige importerede kriminelle migranter Ali Reda Hadi Hassan, Youssef Al-Awad, Hasan Samer Abdullah og Dyar Ramadan i en sag fra Gentofte, der er blevet kendt i medierne som “Snapchatdrabet”, hvor indfødte danskere i længere tid var blevet forfulgt af MENAP-migranter med økser og knive.

Den kniv- og øksebevæbnede MENAP-flok bestod af:

  • Ali Reda Hadi Hassan, iraker – død i kamp mod indfødt. 
  • Youssef Al-Awad (190502), libaneser – ingen udvisningspåstand (falsk indfødsret). 
  • Hasan Samer Abdullah (190101), palæstinenser – frifundet for udvisning (advarsel). 
  • Dyar Ramadan (150801), kurder fra Syrien – frifundet for udvisning (advarsel).

Under retssagen kom det frem, at Ali Reda Hadi Hassan havde medbragt to knive, og at det var ham der løb frem imod de indfødte danskere med en økse i hånden. Begrundelsen for Ali Reda Hadi Hassans vrede var, at nogen skulle have beskyldt hans mor for at være en luder. En påstand der for en dansker ville være hovedrystende og latterlig, men som for Ali var nok til at indlede en væbnet fejde med knive og økser, som han fordelte mellem sine medmigranter. Snapchatdrabet var aldrig sket uden Folketingets massive befolkningsudskiftning og folkemord. MENAP-terrorister har intet godt at gøre i Danmark og kun tilfældigheder ville, at den danske patriot Wilson Rasmussen overlevede, og ikke blev dræbt af Folketingets gæsteforskere, der var på afveje fra DTU.

Det er ikke mange år siden at Gentofte og Lyngby-Taarbæk området var rolige og idylliske danskerghettoer forebeholdt den gode middelklasse, hvor man kun kunne fordømme vestegnens og Københavns kulturelle forandringer. Udskiftningen går imidlertid stærkt, og det sidste årti er knivstikkerier nu også blevet “new normal” i Det Grønne Område, der gradvist og sikkert arabiseres og forvandles til Danimakistan, hvor indfødte etniske danskere bliver færre og udfordres.

Uintegrerbar multi/modkulturel klientimport er en dødsens farlig leg med ild. Vores kulturer bliver aldrig nogensinde forenelige, og spørgsmålet er kun hvem det næste offer bliver. Alis forældre lå på tæpper og bad ude foran retten under sagen. Ali Reda Hadi Hassan blev begravet svøbt ind i Iraks flag. Dansker blev han efter et helt liv i Danmark aldrig af andet end bopæl og ydelser.

Den syriske forbindelse
Hasan Samer Abdullah er palæstinenser fra Syrien og har bopæl Ved Ungdomsboligerne 54, 1. TV. i 2820 Gentofte. På Facebook kalder han sig “Hasan Abdullah” (FBID: 100007476077087). Han er forlovet med feltmadras Emmeli Hecht-Nielsen Jerløv, der har været sammen med mindst 100.

Dyar Ramadan er kurder fra Syrien og har bopæl hos faderen Rashid Ramadan på Jægersborg Alle 170A, ST. TH. i 2820 Gentofte i en mondæn lejlighed, som det nyankomne kurdiske herrefolk fra Syrien har fået anvist som konventionsryttere, eller “flygtninge” om man vil, af den vantro Gentofte Kommune med alt betalt. Faderen har registreret mobil +4550720101. På Facebook kalder de sig “Dyar Faqa” (FBID: 100024917676917) og “Rashid Faqa” (FBID: 100019612661338).

Byretten frikendte dem for udvisning under hensyn til deres rettigheder. Statsadvokaten har imidlertid anket med påstand om udvisning, og selvom landsretten formentlig vil ændre resultatet til udvisning, bliver de i praksis aldrig udvist. Historien gentager sig. De vil forblive i Danmark resten af deres liv med deres kultur uden nogensinde at blive integreret. Du skal betale.

På billedet vises Ali Reda Hadi Hassan, Youssef Al-Awad, Hasan Samer Abdullah og Dyar Ramadan i den nævnte rækkefølge fra venstre.

SS 1-3040-2020

(Hent SS-1-3040/2020)

4 Comments