Hadegave: Palæstinensiske Mohammad / “Danske Jacob” udleveret af Erdogan

Den 9. januar 2020 blev den palæstinensiske IS-terrorist Mohammad El-Ali anholdt i Tyrkiet. I dag er han udleveret – eller “sendt hjem” – til Danmark. MSM ynder gerne at kalde ham “danske Jacob”.

TV2 skriver romantisk: “Han rejste i 2013 til Syrien for at deltage i kampe mod det syriske regime.“. Ekstrabladet har talt med hans advokat Mette Grith Stage, der udtaler at IS-terroristen er “glad og lettet over endelig at være i Danmark igen“.

I 2014 optrådte han på billeder, hvor han poserede med afhuggede hoveder hos Islamisk Stat (IS) i Raqqah i Syrien. Det er meget beklageligt, at han desværre ikke blev dræbt i Syrien, hvilket vi kun kan bebrejde Tyrkiet, Danmark og andre NATO-lande for, der har passet ham som en baby.
En alliance mellem Syrien og danskerne havde for længst sikret ham en kugle for panden.

Den palæstinensiske IS-terrorist Mohammad El-Ali har fået falsk dansk indfødsret foræret af Folketinget. Selvom han ideologisk set passer bedre ind i Erdogans Tyrkiet, vil ingen andre stater kendes ved ham. En livslang terroristpension venter nu i Danmark efter et kortvarigt ophold på Hotel Storstrøm eller et lignende dansk statsejet luksushotel, inden han bliver din nye nabo.

Efter Syrienblogs opfattelse, vil det være nådigt at stille ham for en eksekutionspeloton. Et effektivt udleverings- og fængselssamarbejde med den syriske regering vil være passende.

Man kunne eksempelvis indgå et våben-for-fanger program, hvor det syriske militær får våben og penge leveret, hver gang de modtager en fange fra Danmark. Det ville være konstruktivt.

For ekstrem til Erdogan: Arrestant Mohammad El-Ali føres væk af de tyrkiske myndigheder den 9. januar 2020. Nu har de gladeligt sendt IS-terroristen “hjem” til Danmark. De står i tæt konkurrence med Spanien (Ahmed Samsam) om årets hadejulegave til danskerne i 2020.
“Danske Jacob”, jf. Folketingets indfødsretsmeddelelser og MSM. I virkelighedens verden den palæstinensiske IS-terrorist Mohammad El-Ali i Syrien. 
Terrorist’s Paradise: Hilton Storstrøm er der, hvor “danske” terrorister bliver “straffet”. En fast imam er tilknyttet hotellet, og al maden kan IS-terroristen forlange halal-certificeret. Du betaler. 
Syrisk arresthus.