Mohammad “Jacob” El-Ali anholdt på grænsen til Tyrkiet

Den danske statsborger Mohammad “Jacob” El-Ali (født 1990) er i går anholdt af tyrkisk politi ved grænsen mellem Tyrkiet og Syrien. Tyrkiet havde angiveligt fået efterretninger om, at han ville krydse grænsen, hvorfor de stod klar til at anholde ham.

Mohammad “Jacob” El-Ali er et berygtet medlem af ISIL. Han rejste fra Danmark den 2. september 2013. Det har tidligere været fremme, hvordan Mohammad El-Ali i 2014 stolt poserede på en plads i IS-hovedstaden Raqqah ved siden af afhuggede hoveder for ISIL.

Siden har han været efterlyst af Interpol, indtil han i går blev anholdt på grænsen til Tyrkiet.

Han er en nær ven af terrorist Enes Ciftci.

Efter den tyrkiske anholdelse af den danske statsborger, kan vi allerede nu begynde at tælle ned til, hvornår han lander i Kastrup for at leve resten af sit liv i Danmark på dansk pension. Du betaler.

Han har oprindeligt palæstinensisk-libanesisk baggrund og er opvokset på Gildbrovej i Ishøj. Af uransagelige årsager har 90 mandater i Folketinget givet ham indfødsret ved lov. Han er kronisk syg og har fået mindst fire børn med en syrisk kone hos Islamisk Stat. Det er et spørgsmål om tid for, hvornår danske skatteydere forsørger hele den nye familie i Danmark.

I Danmark tæller familien allerede bl.a. Suheil Ahmad El-Ali, Gildbrovej 6, 1, 2635 Ishøj med mobilnumrene 22525652 og 31364058, Belal Suheil El-Ali, Østergården 29, 2. mf. Ishøj, Ghassan El-Ali, Vildtbanestien 12, 1. th. Ishøj med mobilnummer 30220220, Mohamad Ghassan El-Ali, Ågården 64, st.tv, Ishøj med mobilnummer 21492404, Omar Suheil El-Ali, Ågården 10, 1. th. Ishøj med mobilnummer 60185927. Alle falsk dansk indfødsret ved Folketingets lov.

Bemærk at “Jacob” er et dæknavn han har taget efterfølgende, for at hvidvaske sig selv hos dansk MSM, der gerne ynder at kalde ham “danske Jacob”. Han er født med navnet Mohammad El-Ali.

Fordi han er dansk statsborger, er samtlige fire børn fra Islamisk Stat også blevet danske statsborgere, der skal leve deres liv i Danmark – som den åbne legeplads, det er.

Der er sandelig gået inflation i danske pas og snart vil toiletpapir have en højere værdi og mel og sukker en højere kilopris. Forældede statsløsekonventioner er meget vigtige. Hvad mener du?

Tyrkiet er nok meget enige i, at han er dansker. End ikke Erdogan vil have ham.

Lossepladsen Danmark står klar med åbne arme og pas. Du betaler.

(Originalt billede)
“Danske Jacob” (jf. +90 Folketingsmandater og dansk MSM) føres væk af tyrkiske MIT-agenter.

(Nedenstående opdateret søndag den 12. januar 2020 kl. 17.00)
Dansk MSM har nu fundet historien og helt som forventet givet den en kærlig omgang.
Whitewashing af Mohammad El-Ali hos junkmedierne Berlingske, Ekstrabladet og DR.

8 Comments