Breaking news: Syrere i Danmark lærte at cykle og bestod gymnasiet

I sidste uge beskrev lokalsprøjten i Skanderborg, hvordan den 34-årige analfabetede kvinde Khawla Alkathawi kæmper bravt for at gennemføre 9. klasse på AVU i Skanderborg. På deres Facebookside blev artiklen også delt, og det væltede ind med kommentarer om, hvor dygtig hun var. Om hvor meget vi i Danmark har brug for at importere 34-årige syriske kvinder og hele deres familier for at give dem folkeskolens afgangsksamen. De viser virkelig, at de vil os. Wauw.

For aktivistpraktikant Klaus Færch Gjerrulff hos Nordjyske, bosiddende Blåkildevej 45B,st tv. i 9220 Aalborg Øst, der på Facebook liker Pernille Skipper, Johanne Schmidt-Nielsen, Uffe Elbæk, Carolina Magdalene Maier, Alternativet, Radikale Venstre, Barack Obama samt Bevar SU’en for hjemmeboende, så er det breaking news og ryd forsiden, hvis en syrer i Danmark består en studentereksamen. Således beskriver han sammen med fotograf Claus Søndberg den 18. juni 2020 i Nordjyske, hvordan Raghda Alaiddin Abu Rached og Ibrahim Alaiddin Abu Rached angiveligt har bestået en studentereksamen på Mariagerfjord Gymnasium. En “bedrift”, der ellers er fuldstændig normal for enhver ung i Danmark. Tusindvis om året. Men breaking news, når det er en syrer. Bemærk især hans farvede sprog: “lære verdens sværeste sprog” imod “demotiverende sproglærere”. Det danske system er råddent, men migranterne rejser sig alligevel op over det.

Allerede den 31. maj 2017 beskrev Hobro Avis, hvordan Raghda havde lært at cykle i Danmark!

Med voksencykelkursus og studenterhue må man sige, at hun er blevet en sand rollemodel.

På Facebook kalder hun sig Raghda Abu Rached (FBID: 100008953479484) og liker bl.a. SF Ungdom. Søsteren Ola Ajek kalder sig for Ola Ajek (FBID: 100004059864925) og liker bl.a. Radikale Venstre, Zenia Stampe, Morten Østergaard, Danmark mod højrepopulismen, Viomis, Mellemfolkeligt Samvirke, Mino Danmark og “Ja – Automatisk statsborgerskab”. Lojain Ajek (FBID: 100006236974604) har bopæl Skovvej 10D 2.mf, 9500 Hobro og mobilnummer +4542786349 og liker bl.a. Morten Østergaard, Danish Muslim Aid, Viomis og IslamGuiden. På Facebook kalder Ibrahim Alaiddin Abu Rached sig for Ibra Falastini (FBID: 100006061601482) og liker bl.a. Hamas.

Familien er palæstinesere fra Damaskus i Syrien. Over for Nordjyske og formentlig også danske myndigheder, har Raghda, Ibrahim og Mohammad oplyst, at de er statsløse. Det passer ikke. De er syriske statsborgere. Det er lettere at få dansk statsborgerskab som statsløs. Selvom vi hele tiden har fået af vide, at de såkaldte “flygtninge” kun skal være her midlertidigt og alle rejser hjem igen, så er det et spørgsmål om tid for hvornår det rødbedefarvede danske pas er foræret i hænderne på Raghda, Ibrahim og Mohammad af Folketinget. Og tusindvis af andre såkaldte “syrere”.

Den 1. oktober 2010 var der 4.069 syrere i Danmark. I første kvartal af 2020 er antallet 42.968. Allerede på den sidste indfødsretsmeddelelse i 2019, opdagede Syrienblog navne på “syriske flygtninge”, der var kommet til Danmark i 2012 og altså nu er konverteret til “danskere”.

Syrienblog vil forfølge denne vanvittige taberimport til Danmark og folkemord over alt.

Underholdning: Hahaha! Dengang 16-årige Raghda Alaiddin Abu Rached med søstrene 20-årige Ola Alejk og 19-årige Lojain Ajek, samt den 28-årige kurder Rojin Hasan (FBID: 100007353485760) på voksencykelkursus i Danmark i 2017! ROFLMAO!
Raghda Alaiddin Abu Rached, Ibrahim Alaiddin Abu Rached, Ola Ajek og Lojain Ajek er et tydeligt eksempel på, at der er gået inflation i danske studenterhuer. Gymnasier er i dag opholdssteder og SU-pengemaskiner, der tilmed giver øget adgang til dansk indfødsret. Flere videregående uddannelser har meddelt regeringen, at niveauet i gymnasiet er så lavt, at de må lære nyudklækkede studenter procentregning og brøker fra bunden af, når de starter på universitetet.