34-årige Khawla Alkathawi kæmper for at gennemføre 9. klasse

I 2015 forsøgte regeringen at bilde danskerne ind, at migranter fra Syrien ikke var som de andre. Det var den gode stærke syriske middelklasse, der vandrede på motorvejene. I blandt dem var læger, forskere og dygtige forretningsfolk. En iværksætterhorde af gulvkalve var på vej.

Lad os spole tiden 5 år frem til i dag.

På AVU i Skanderborg kæmper 34-årige Khawla Alkathawi fra Syrien nu for at gennemføre, hvad der svarer til folkeskolens 9. klasses afgangseksamen. Fremtidsmålet er at blive SOSU-hjælper.

Det skriver Ugebladet Skanderborg (Uge 25, 2020) og fremhæver det som en stor succes.

Først flyttede familien fra Syrien til Libanon, derefter til Spies-charterferiedestinationen Egypten, for til sidst at ende i Danmark i 2015. Her skulle de ende med at blive og familien er nu bosat i Hammel med alt betalt. De har allerede fået tre børn – fremtidens “danskere”.

Hvis det virkelig er en successyrer i Danmark, så tænk på fiaskoerne.

Den 1. oktober 2010 var der 4069 syrere i Danmark. I første kvartal af 2020 er antallet 42.968.

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.