Anas Ali Ahmad dømt for at indsmugle et kilo hash

Den statsløse palæstinenser Anas Ali Ahmad (født 8. februar 1988) fra Syrien blev 25. marts 2020 idømt 60 dages fængsel og udvisning med indrejseforbud i 6 år ved Retten i Sønderborg (K01-1900/2020). Hos politiet er journalnummeret 3300-71282-00009-20.

Anas Ali Ahmad blev dømt for den 2. februar 2020 ca. kl. 03.45 at have indført 1.050 gram hash fra Tyskland til Danmark med henblik på videredragelse. Han har ikke bopæl i Danmark. Han har en kone og tre børn. I praksis vil ingen af dem blive udvist fra Europa til Syrien.

Vi kender det nok alle sammen: Man er forfulgt, nødt til at flygte for sit liv, og så kan man jo lige så godt tage et kilo hash med på vejen. Specielt når man kun skal sidde i 60 dage og når ens “udvisningsdom” alligevel ikke bliver de facto eksekveret på legepladsen Danmark.

Dommen her faldt kun to dage efter, at kurdiske Mohammed Jalal Muslim og Tarek Ghazi Alkhoder fra Syrien blev dømt i en stor narkosag om indsmugling af 92 kilo kokain ved Retten i Viborg.

Såkaldte “flygtninge” er blevet de foretrukne stråmænd og narkosmuglere for kriminelle, der er de absolut eneste, der profiterer af de åbne grænser og den frie asyl. Du betaler.

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.