Mohammed Jalal Muslim og Tarek Ghazi Alkhoder dømt i stor kokainsag

Kurdiske Mohammed Jalal Muslim og Tarek Ghazi Alkhoder fra Syrien er i dag idømt henholdsvis 11 års fængsel og 9 år og 3 måneders fængsel samt udvisning for bestandigt i en stor narkosag ved Retten i Viborg om indsmugling af kilovis af kokain. Begge har anket.

De øvrige domfældte i sagen er:

  • Rumæneren Rustam Hodedanovitsj Gusneev (født 2. november 1988), bosiddende Rosmarinvej 2 i 8600 Silkeborg.
  • Ukraineren Oleksandr Dmytruk (født 24. september 1989), “udrejst” til Ukraine 01.12.15.
  • Ukrainerne Petro Koberniuk (født 15. juli 1975).
  • Ukraineren Mykola Neroda (født 22. december 1981).

Mohammed Jalal Muslim og Tarek Ghazi Alkhoder er dømt for at have hjulpet med at håndtere de i alt 92 kilo kokain smuglet fra Holland til Danmark.

Mohammed Jalal Muslim har tidligere arbejdet i Torvecafeen og Pizza Turbo Express i Kjellerup og været tilknyttet Sprogcenter Midt på Gødvad Bakke i Silkeborg. Han har arbejdet med “Markus Hamzi”, der er et dæknavn for Mustafa Mohammad Hamza, og også selv har drevet et pizzeria.

Mohammed Jalal Muslim (født 4. juli 1979) er bosiddende Arendalsvej 128, 8600 Silkeborg siden 15. juli 2019. Han har mobil: +4561465535 og e-mail: ebro2222@hotmail.com. Tidligere boede han Arendalsvej 156, 2 i 8600 Silkeborg. Han kom til Danmark i 2010 som “flygtning” før krigen i Syrien startede. Har boet i Silkeborg siden 2011. Har været erhvervsaktiv og drevet “Napoli pizza” (CVR: 39479842), Arendalsvej 21, 8600 Silkeborg. Stedet er efterfølgende overtaget under nyt CVR (40198555) af Mustafa Barkel Abdi, Færgegården 4, 2. th., 8600 Silkeborg med mobil +4571494856. Retten konfiskerede 122.922,15 kroner (svarende til 16.477,50 euro), 1900 kroner i valuta, en iPhone 6 samt guldarmlænke med mønter, 3 guldringe med sten, guld halskæde med kuglevedhæng, guldhalskæde med møntvedhæng, guldhalskæde, to par guldøreringe, fire snoede guldarmringe, guldarmlænke med mønter, guldvedhæng i form af guldmønt, guld halskæde med møntvedhæng og adskillige øvre guldsmykker fra den “stakkels flygtning”.

Mohammed Jalal Muslim har tidligere været i avisen sammen med “Markus Hamzi”, der viser sig at være et dæknavn for Mustafa Mohammad Hamza, bosiddende Lindeparken 14, st. mf., 8600 Silkeborg. Desuden har Elias Shehabi haft tilknytning til firmaadressen på Arnedalsvej 21.

Tarek Ghazi Alkhoder (født 7. februar 1983) kalder sig på Facebook “Tarek Alkoder” / “tarek.alkoder” (FBID: 100037948836118), hvor han angiver at være fra Homs i Syrien med tilknytning til Sjælsmark og “Lærdansk” i Herning. Kom til Sønderborg i Danmark i 2015. Derefter til Silkeborg i 2016. Han boede fem forskellige steder i Silkeborg. Mohammed Jalal Muslim og Rustam Hodedanovitsj Gusneev var hans naboer. På trods af at den tilhører en voksen mand, så er “flygtningens” profil udsmykket med adskillige “gangster”-billeder fra film som The Godfather og Scarface. Under retssagen blev der konfiskeret 92.317,50 kroner (svarende til 12.375 euro) samt en iPhone fra denne “fattige flygtning”. Tarek Ghazi Alkhoder udrejste til Syrien den 13. marts 2020.

Mohammed Jalal Muslim bagerst nr. 5 fra højre på Sprogcenter Midt på Gødvad Bakke i Silkeborg den 8. juli 2015 sammen med Tesfom Gebremedhim Abraham, Younis Khamis Musa, Bekaz Kendi, Lora Abdin Nori Hamid, Mohammad Ali Karamzadeh, Pamella Sue Williamson, Igor Pereguda, Stefano Kristensen, Adel Mahmoud Mahammed, Hasan Mohamad, Iryna Marchenko, Ievgenii Trokhymchuk, Said Osman Hiji, Kevin Michael O’Reilly, Zahra Ahmadi, Elias Mkonen, Nono Ngimbi Mfuta, Cuihua Lan Jensen, Fadi Hourani, Agnieszka Józefina Krelska, Kim Chau Huynh, Bahram Jafari Talar Poshti, Sara Grima, Pedro Guillermo Oyarzo Velásquez, Faisal Abdoulaye Seyni, Annamaria Bakai, Roman Ustiyanov, Serap Karaman, Shirley Palayaban Yasay, Asta Tranienè, Natalia Maria Sawicka, Katarzyna Wiktoria Woznica, Zaneta Tatariskiniene, Tanasie Georgiana Marinela, Inna Oberemok, Yolanda Roll Lozano, Liene Petersen, Kalyan Konduru, Beatrix Catharina Pearse, Emina Mitic, Julie Conlon og Yanli Jiang. 
Mohammed Jalal Muslim bagved Mustafa Mohammad Hamza (“Markus Hamza”) i marts 2017.
Befolkningsudskiftningen haster: Allerede på sprogcentret indstilles de helt nytilkomne migranter der ikke engang har lært dansk endnu på indfødsretsprøven. En stigende antal “danske” statsborgere står for tolkeydelser i kommuner, rets- og sundhedsvæsen. Pas først, sprog bagefter.
2 Comments