Mohammed Jalal Muslim og Tarek Ghazi Alkhoder dømt i stor kokainsag

Kurdiske Mohammed Jalal Muslim og Tarek Ghazi Alkhoder fra Syrien er i dag idømt henholdsvis 11 års fængsel og 9 år og 3 måneders fængsel samt udvisning for bestandigt i en stor narkosag ved Retten i Viborg om indsmugling af kilovis af kokain. Begge har anket.

De øvrige i sagen er rumæneren Rustam Hodedanovitsj Gusneev samt ukrainerne Oleksandr Dmytruk der betegnes som hovedmænd, samt ukrainerne Petro Koberniuk og Mykola Neroda.

Mohammed Jalal Muslim og Tarek Ghazi Alkhoder er dømt for at have hjulpet med at håndtere de i alt 92 kilo kokain smuglet fra Holland til Danmark.

Mohammed Jalal Muslim har tidligere arbejdet i Torvecafeen og Pizza Turbo Express i Kjellerup og været tilknyttet Sprogcenter Midt på Gødvad Bakke i Silkeborg. Han har arbejdet med “Markus Hamzi”, der er et dæknavn for Mustafa Mohammad Hamza, og også selv har drevet et pizzeria.

Mohammed Jalal Muslim er bosiddende Arendalsvej 128, 8600 Silkeborg med mobil: +4561465535 og e-mail: ebro2222@hotmail.com. Tidligere Arendalsvej 156, 2., 8600 Silkeborg. Har været erhvervsaktiv og drevet “Napoli pizza” (CVR: 39479842), Arendalsvej 21, 8600 Silkeborg. Stedet er efterfølgende overtaget under nyt CVR (40198555) af Mustafa Barkel Abdi, Færgegården 4, 2. th., 8600 Silkeborg med mobil +4571494856.

Mohammed Jalal Muslim har tidligere været i avisen sammen med “Markus Hamzi”, der viser sig at være et dæknavn for Mustafa Mohammad Hamza, bosiddende Lindeparken 14, st. mf., 8600 Silkeborg. Desuden har Elias Shehabi haft tilknytning til firmaadressen på Arnedalsvej 21.

Tarek Ghazi Alkhoder kalder sig på Facebook “Tarek Alkoder” / “tarek.alkoder” (FBID: 100037948836118), hvor han angiver at være fra Homs i Syrien med tilknytning til Sjælsmark og “Lærdansk” i Herning. På trods af at den tilhører en voksen mand, så er “flygtningens” profil udsmykket med adskillige “gangster”-billeder fra film som The Godfather og Scarface.

Mohammed Jalal Muslim bagerst nr. 5 fra højre på Sprogcenter Midt på Gødvad Bakke i Silkeborg den 8. juli 2015 sammen med Tesfom Gebremedhim Abraham, Younis Khamis Musa, Bekaz Kendi, Lora Abdin Nori Hamid, Mohammad Ali Karamzadeh, Pamella Sue Williamson, Igor Pereguda, Stefano Kristensen, Adel Mahmoud Mahammed, Hasan Mohamad, Iryna Marchenko, Ievgenii Trokhymchuk, Said Osman Hiji, Kevin Michael O’Reilly, Zahra Ahmadi, Elias Mkonen, Nono Ngimbi Mfuta, Cuihua Lan Jensen, Fadi Hourani, Agnieszka Józefina Krelska, Kim Chau Huynh, Bahram Jafari Talar Poshti, Sara Grima, Pedro Guillermo Oyarzo Velásquez, Faisal Abdoulaye Seyni, Annamaria Bakai, Roman Ustiyanov, Serap Karaman, Shirley Palayaban Yasay, Asta Tranienè, Natalia Maria Sawicka, Katarzyna Wiktoria Woznica, Zaneta Tatariskiniene, Tanasie Georgiana Marinela, Inna Oberemok, Yolanda Roll Lozano, Liene Petersen, Kalyan Konduru, Beatrix Catharina Pearse, Emina Mitic, Julie Conlon og Yanli Jiang. 
Mohammed Jalal Muslim bagved Mustafa Mohammad Hamza (“Markus Hamza”) i marts 2017.
Befolkningsudskiftningen haster: Allerede på sprogcentret indstilles de helt nytilkomne migranter der ikke engang har lært dansk endnu på indfødsretsprøven. En stigende antal “danske” statsborgere står for tolkeydelser i kommuner, rets- og sundhedsvæsen. Pas først, sprog bagefter.

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.