Løslades snart: Landsret lader syriske pyromaner slippe

Den kurdiske pyroman Ahmad Khalil Mostafa og syriske Hussin Marwan Alhusari har fået nedsat deres straffe i Østre Landsret. Kosovo-albaneren Ali Nishori slipper helt for udvisning.

Ahmad Khalil Mostafa, kurder født i 1989.
Cypresvej 16, 01. tv.
6000 Kolding
Mobil: +4571697991
E-mail: ahmad15_1989@hotmail.com
FacebookID: 100003524723141 (“Ahmad Mostafa”, ahmad.moustafa.946)

Hussin Marwan Alhusari, syrer født i 1980.
Kalder sig Husein Alhosare, Hosein Alhosare, Hoseen Alhosare, Hussin Hosare.
FacebookID1: 1439685566 (“Husein Alhosare”, hoseen.alhosare)
FacebookID2: 100010317187163 (“Hussin Hosare”, hussin.hosare)

Den 28. maj 2018 raserede en voldsom brand i ejendommen “Østerport” på Jernbanegade 38 i Nykøbing Falster. I stueetagen lå bl.a. den syriske grønthandler Oasen, der var drevet af den syriske velfærdsmigrant Ahmad Khalil Mostafa sammen med Hussin Marwan Alhusari. Han ville have flere hurtige penge end han kunne få fra salget af tomater og løg. Derfor tegnede han en brandforsikring for en halv million kroner og bare en måned senere, brændte bygningen så ned i en voldsom brand i hjertet af Nykøbing Falster, der forvoldte skader for over 16 millioner kroner.

Den historiske bygning kaldet “Østerport” lå centralt i Nykøbing Falster og blev opført tilbage i 1900. Den var bevaringsværdi med en bevaringsværdi på 5. Bygningen havde overlevet to verdenskrige inden den blev kulturberiget for hurtige penge, og havde i over 20 år indtil branden dannet rammen om det særdeles populære mødested Østerport Bodega (“Porten”), der var så vellidt blandt de lokale i den gamle købstad, at tidligere medarbejdere og stamgæster efter branden oprettede en mindeside til stedet på Facebook. Bygningens ejer, fysioterapeut Steen Schibstad, havde haft sin klinik i ejendommen i 35 år. Alt blev tabt i branden.

Det første man burde gøre, når man bliver optaget som prospect hos Bandidos er nok, at smide sin mobiltelefon ud. I fuldstændig nøgent blottede ukrypterede og teleloggede GSM-opkald, aftalte Kosovo-albaneren og prøvemedlem hos Bandidos, Ali Nishori, med de to syriske velfærdsmigranter Ahmad Khalil Mostafa og Hussin Marwan Alhusari, hvordan de skulle futte bygningen af og skumme forsikringsfløden fra de dumme vantro danskerludere. Hurtige penge er helligt for disse fremmede primitive slaver og dyr, hævet over enhver fornuft. De er kommet for blingbling og for at have det sjovt og det skal gå stærkt. Danmark er et Casino, en legeplads. Et sted man tager til på rov for sjov. Konsekvenserne er noget man griner af bagefter.

Ved Retten i Nykøbing Falster blev Ahmad Khalil Mostafa den 30. april 2019 idømt 4,5 års fængsel, men Østre Landsret nedsatte straffen til fængsel i 2 år og 8 måneder. Hussin Marwan Alhusari fik i byretten 2,5 års fængsel, men fik i landsretten nedsat denne til bare halvandet års fængsel.

Kosovo-albaneren Ali Nishori blev tilmed frikendt for udvisning i landsretten på trods af, at der er fuldkommen fredeligt og roligt i både Kosovo og NATO-landet Albanien, der er meget tæt på optagelse i EU og som Spies hver sommer har talrige rejser til. Ali Nishori er åbenbart for godt integreret i Danmark til at han kan udvises og er da også meget aktiv i det danske foreningsliv. I retten kom det nemlig frem, at han på tidspunktet for brandstiftelsen var prøvemedlem af foreningen “Bandidos”, hvorfor landsretten frifandt ham for udvisning med henvisning til hans stærke tilknytning til Danmark. Det er komisk at tænke på, hvordan NATO og Danmark for 30 år siden udkæmpede en krig for at sikre albanernes ret til Kosovo. Hvorfor skulle serberne absolut fordrives og kristne kirker sønderbombes af danske fly, så der kunne bygges moskeer, når albanerne ikke engang vil være der? Nu er deres krav på Danmark og landsretten elsker det.

De domfældte tabermigranter har været varetægtsfængslet siden juni 2018, hvorfor Ahmad Khalil Mostafa ifølge sin forsvarer Thomas Brædder vil blive løsladt om bare en måned. Regeringen var for nyligt klar i spyttet om, at danske myndigheder ikke vil udvise udviste syrere til Syrien med tvang, hvorfor den kontradiktoriske “udvisning” ikke har nogen værdi, udover værdien af den varmeafgivelse der opstår ved forbrændingen af det stykke papir, dommen er printet på.

Ahmad Khalil Mostafa har adresse på Cypresvej 16, 01. tv. i 6000 Kolding. Han har tidligere drevet en lang række tvangsopløste selskaber med bl.a. Said Ibrahim El-Sayed, bosiddende i Mjølnerparken 78, 3. th. i 2200 København N, Mohamad Firas Abdulla, bosiddende Gedservej 188, 3. th. i 4800 Nykøbing F, Waheed Mohammad Obayd, bosiddende Amalieparken 93, 2. 004 i 2665 Vallensbæk Strand, Katarzyna Maria Al-Fatal, bosiddende Hejrevej 12 i 2650 Hvidovre, Samaoal Hamed Al Shehadat, bosiddende Sundtoften 196, Sundby i 4800 Nykøbing F, Idris Moustafa Sheikho, bosiddende Strandvejen 6, 1. tv. i 4720 Præstø. Ahmad Khalil Mostafa har bl.a. drevet virksomhed på adresserne Jernbanegade 32, st. og Vendsysselvej 18, 1. th. i 4800 Nykøbing F.

Topdanmarks kunder har betalt DKK 16.000.000,00 
Da de fremmede domfældte aldrig nogensinde kommer til at betale 16 millioner kroner tilbage til nogen, er regningen sendt videre til forsikringstagerne hos Topdanmark A/S, der har udbetalt erstatning til den danske ejer Steen Schibstad, der selv drev fysioterapi i den velholdte ejendom fra 1900, der efterfølgende er blevet revet ned som en brandtomt og solgt som en nøgen sjæleforladt grund midt i købstaden, 118 år fattigere. Til Folketidende udtalte han i den forbindelse:

Det bliver da lidt underligt at gå forbi der, og bygningen pludselig bare er væk. Jeg har det dårligt med, at en gammel bygning, som vi har haft i mange år, forsvinder. Vi har haft en god tid der… Jeg er selvfølgelig ked af, at det skulle ende sådan… Forsikringen har behandlet os professionelt og tilfredsstillende, men der har været mange tovtrækkerier undervejs, og det har været hårdt.

Steen Schibstad til Folketidende den 12. januar 2019.

Hvis Steen Schibstad kunne gøre noget om i dag, er man fristet til at tro det ville være, kun at udleje til gode danskere. Som udlejer er det altid kun et spørgsmål om tid og penge for, hvornår det ikke kan lade sig gøre, ikke at være såkaldt “racist” mere. Det ved alle i branchen, bortset fra de “almennyttige” ghettoer, der lever i kunstig respiration fra staten, naturligvis.

Ærlige kunder hos Topdanmark må nok forvente prisreguleringer den kommende tid. Du betaler.

Læs også:

Den kriminelle pyroman og forsikringssvindler, ludersønnen Ahmad Khalil Mostafa, der fik 6 danske børn evakueret fra deres hjem midt om natten i Nykøbing Falster og efterfølgende genhuset, fordi han ville score en hurtig brandforsikring på 500.000 kroner, her med sin beskidte indavlede kurdiske fætter-kusine taberfamilie. Hans mor ligner hvad hun er; En billig luder, der elsker pik og sperm fra sin bror så meget, at hun er villig til at føde hvad som helst.
Legepladsen Danmark: Imens danske charterturister hver sommer bliver fragtet til strandene i Saranda og Ksamil af Spies, mener Østre Landsret at det vil krænke kosovo-Albaneren Ali Nishoris rettigheder og hensyn, hvis han bliver sendt hjem for sin brandstiftelse. Pyromanen har nemlig været i Danmark i 20 år og er derfor godt integreret, bl.a. i foreningslivet omkring Bandidos.

En vemodig stund fra livet på “Porten”, inden det var forbi efter mere end 20 år.