Ny trend: Endnu en syrer taget med falsk kørekort

 

På trods af et klimavalg er integrationsydelsen i Danmark åbenbart så tårnhøj, at enhver asylansøger i Danmark skal have eget privat køretøj på skatteydernes regning.

I juli beskrev vi, hvordan en 45-årig syrisk tretrinsraketingeninør havde afleveret et falsk syrisk kørekort hos Borgerservice i Hvalsø Kommune med påstand om veksling til et ægte dansk.

Og i starten af oktober blev en 30-årig syrisk mand taget med et falsk kørekort i Hanved.

Nu er den gal igen. En ny “mode” har spredt sig blandt de syriske hjertekirurger; I stedet for at indordne sig efter de regler og love der gælder, og tage et kørekort efter kørekortbekendtgørelsen som alle os andre, kan man jo bare købe et af fætter. De vantros love og bekendtgørelser kan rende og hoppe, altså lige med undtagelse af dem, der sikrer integrationsydelser, børnepenge og boligsikring på de dumme og beskidte luderdanskeres regning.

Enhver der forstår arabisk og har hørt asylansøgere tale sammen indbyrdes, forstår retorikken.

Således er en 26-årig syrisk mand nu igen ved Retten i Roskilde blevet dømt for dokumentfalsk, i det han søgte om at få ombyttet et falsk syrisk kørekort købt på et libanesisk marked til et ægte dansk. SN.dk har valgt at bruge overskriften “Fængslet for dokumentfalsk“, selvom domstolenes vanvittige og overfladiske virkelighed lød på sølle 40 dages betinget, altså ikke-fængsel.

3 Comments