Syrisk hjertelæge ville bytte falsk syrisk kørekort til ægte dansk

Kan man overhovedet bebrejde syrere, der lokkes hertil af regimet i AK47-Kabulhavn, når udsigten er en tidsubegrænset integrationsydelse på 6000 kroner pr. person pr. måned, boligsikring, sygesikring og børnepenge samt en fortrydelsesret på 160.000 kroner i udbetaling?

Men den nye kongetilværelse, har man selvfølgelig også brug for en bil hurtigst muligt. Og det kunne faktisk ikke gå hurtigt nok, for en 45-årig raketforsker i Hvalsø i 2015.

Normalt er en bil noget man sparer op til, men når man er migrant i Danmark, skal formaliteterne ordnes hurtigt, fordi så er det noget, der kommer straks.

Om morgenen den 2. oktober 2015 afleverede han et falsk syrisk kørekort hos Borgerservice Lejre Kommune i Hvalsø med forventning om, at de straks ville kvittere med et dansk kørekort.

Raketforskeren havde ellers et ægte gyldigt syrisk kørekort udstedt den 15. november 2010 (hvor Assad også var præsident), så det er jo begrænset, hvor forfulgt velfærdsmigranten kan have været, når det onde syriske regime ligefrem har udstedt ham et kørekort.

Han fik 40 dages betinget fængsel med en prøvetid på 1 år for dokumentfalsk og bliver resten af sit liv i Danmark på din regning, hvor han minimum vil få fem børn, der vil få fem børn hver.

Historien melder intet om, hvorvidt migranten foretrækker Mercedes S-klassen eller BMW serie-3, der stort set er de eneste to biltyper, migranter og efterkommere i Danmark ses i.

Med en husleje på 7000 kroner, et “den altid nyeste iPhone”-abonnement på 500 kroner og et rådighedsbeløb på 7000 kroner til fornøjelser og cigaretter, er det om at føje sine præferencer.

Hans fætter?
Maj 2019: Syrier trukket i ydelse – så ville han bombe rådhuset i Lejre

3 Comments