Syrier trukket i ydelser – så ville han bombe rådhuset i Lejre

En 40-årig syrisk velfærdsmigrant ville bombe rådhuset i Lejre Kommune, efter at kommunen havde trukket ham i jizya, der er den skat vantro skal betale til muslimer som undskyldning for, at de gider bo i Danmark. Regimet bruger mere venlige ord, bl.a. integrationsydelse, der har markant højere satser end kontanthjælp og SU til danske andenrangsborgere.

Manden blev afhørt med tolk – ingen kvaler du betaler. Du kan jo selv gætte, hvor mange danske tolke du ville få betalt, hvis du blev anholdt i Syrien efter bombetrusler. En anden muslim bliver altså betalt af danskerne for en forbrydelse, som den første muslim har begået. Udover de penge, som den første muslim allerede har modtaget. En god og effektiv voldsforretning.

Efterfølgende blev manden løsladt af terrorregimets HIPO-svin, der “efter afhøringen ikke skønnede, at den sigtede havde hverken evnen eller viljen til at handle på truslen, og han blev derfor løsladt“, skriver Lokalavisen. Assad savner helt sikkert sin hjertelægeingeniør.

Vi kan glæde os over, at Venstre og Socialdemokratiet under den store “valgkamp” er travlt optaget af, om en pakke cigaretter skal koste 40 eller 60 kroner. Et vigtigt emne for Danmark!

One Comment