Иван Купала 2019

Imens tusindvis af beskidte rotter, der kun fortjener den største undergang og den mest pinefulde udryddelse en sadistisk bøddel overhovedet kan ansættes til at forestille sig, de befinder sig på – meget passende – Roskilde Dyrskueplads, kan vi glæde os over, at det igen bliver Kupala nat.

Hver dag året rundt i Danmark:
42 straffrie skattebetalte børnemord, fordi “kondom er nederen” og p-piller koster 35 kroner. En abort koster 11.700 kroner eller 180 mio. om året – forskellen er bare, at du betaler.

Søndag klokken 10.10 tog en 23-årig kvinde fra Frederiksberg kontakt til politiet, da hun frivilligt havde haft samleje med en mand, hun ikke kendte. Hun havde dog efterfølgende følt sine grænser overskredet af manden, og derfor ønskede hun at anmelde forholdet. Politiet har afhørt kvinden til sagen og vil nu afgøre, hvad der yderligere skal ske.

klokken 13.56 anmeldte en 18-årig kvinde fra Belgien, at hun havde fået det dårligt i løbet af aftenen. Kvinden forklarede politiet, at hun havde mødt en mand, som hun frivilligt havde samleje med. Hun var dog efterfølgende blevet dårlig, og var derfor i tvivl om, om der kunne være puttet noget i hendes drink. Efter nærmere afhøring ønskede kvinden ikke at anmelde noget

23 personer er anholdt på årets Roskilde Festival. Tre er danskere.

3 Comments