SDF er USA i Syrien – intet andet

Der er intet mere underholdende, end snotforvirrede, pladderhumanistiske wannabe-socialister, der sidder i København, og siger “Boykot Israel” og “Leve SDF” på en og samme tid.

Den sidste SJW er ikke født endnu.

Migranterne Buthaina Shaheen og ‘Ida Lund’ (Ida Lilauda) er de seneste i rækken. I dagens udgave af det jødiske Dagbladet Information opfordrer de Enhedslisten til at støtte PKK yderligere.

I modsætning til Enhedslisten, arbejder selv Islamisk Stat aktivt for at indføre planøkonomi.

SDF, der er (et af flere) dæknavne for den amerikansk-sponsorerede terrororganisation PKK, er den eneste organisation i hele mellemøsten, der anerkender Israel, og som svømmer rundt i amerikanske våben, med CIA-instruktører og Mossad-specialister i røven døgnet rundt.

De har ikke bygget en lejr selv. De har amerikanere og israelere til alt – tilmed opvasken. Deres baser er de facto amerikanske militærbaser, med amerikanske soldater, amerikansk struktur, amerikanske våben og amerikansk kommando. SDF er USA i Syrien – intet andet.

Det er kriminelt, det illegalt, det er folkeretsstridigt. Så ja, hvor fanden er venstrefløjen?

Kurdere og fremmede soldater har intet at gøre på syrisk arabisk jord. Deres knogler skal pulveriseres der. Det er den eneste venstreorienterede holdning, der er til den sag.

PKK er en ulovlig terrororganisation i Tyrkiet, Syrien, Irak og Iran. Venstrefløjen siger pænt nej tak til mere amerikansk-finansieret terrorisme i regionen. Ellers tak, Buthaina og Information.

Og hvis man tror, at venstrefløjen findes inden for Forrædertinget, så har man allerede tabt.