Præcedens: Danmark importerer første IS-svækling fra Syrien

Dum, dummere, dummest: Imens vi andre, ikke-terrorister, må tegne svinedyre rejseforsikringer, har regimet i Kabulhavn på vegne af skatteyderne sendt en hundedyr officiel delegation til et illegalt ikke-anerkendt PKK-område i Syrien, for at importere en 13-årig IS-svækling til Danmark, hvis forældre er tilknyttet Islamisk Stat og hader danskere så meget, at de skred.

Det 13-årige IS-barn beskrives som delvist lam. Hvis vi antager at han bare bliver 60 år, kommer han i bedste fald kun til at koste danske skatteydere kr. 12.960.000 i jizya (førtidspension), foruden de millioner Statens IS-rejseforsikring har kostet, hvis han ikke sprænger sig selv i luften inden.

For at gøre dagen endnu bedre, meddeler både medier og myndigheder, at denne sag blot skal danne præcedens for flere lignende sager, altså mere IS-import. Du betaler.

Det er da tragikomisk, at regimet kan sende en officiel delegation til Syrien få dage efter, at deres flygtningenævn har afgjort, at Syrien er alt for farligt for syrere.

I would very much like to thank the self-administration for their excellent cooperation in handling this difficult, humanitarian case

– Kristof Vifik, dansk embedsmand til PKK i Syrien.

Regimemand Kristof Vifik fra Kabulhavn (th.) køber IS-børn til Danmark af PKK. Du betaler.

 

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.