Præcedens: Danmark importerer første IS-svækling fra Syrien

Dum, dummere, dummest: Imens vi andre, ikke-terrorister, må tegne svinedyre rejseforsikringer, har regimet i Kabulhavn på vegne af skatteyderne sendt en hundedyr officiel delegation til et illegalt ikke-anerkendt PKK-område i Syrien, for at importere en 13-årig IS-svækling til Danmark, hvis forældre er tilknyttet Islamisk Stat og hader danskere så meget, at de skred.

Det 13-årige IS-barn beskrives som delvist lam. Hvis vi antager at han bare bliver 60 år, kommer han i bedste fald kun til at koste danske skatteydere kr. 12.960.000 i jizya (førtidspension), foruden de millioner Statens IS-rejseforsikring har kostet, hvis han ikke sprænger sig selv i luften inden.

For at gøre dagen endnu bedre, meddeler både medier og myndigheder, at denne sag blot skal danne præcedens for flere lignende sager, altså mere IS-import. Du betaler.

Det er da tragikomisk, at regimet kan sende en officiel delegation til Syrien få dage efter, at deres flygtningenævn har afgjort, at Syrien er alt for farligt for syrere.

I would very much like to thank the self-administration for their excellent cooperation in handling this difficult, humanitarian case

– Kristof Vifik, dansk embedsmand til PKK i Syrien.

Regimemand Kristof Vifik fra Kabulhavn (th.) køber IS-børn til Danmark af PKK. Du betaler.

 

 

5 Comments