Nævn giver alle syrere asyl, københavner laver skatepark i Syrien

DR-terrorist Anna Sol Jørgensen er en gammel kending, som vi patruljerer med stor og daglig interesse. Som Politikens Anders Jødetud og Berlingskes konvertit, pikslikker Carolina Kamil (og her har vi allerede navngivet 80% af dansk MSM’s Syriendækning), er det sjældent for noget godt.

Alligevel har den korthårede Sol Jørgensen overrasket os i dag.

Dagen efter at Flygtningenævnet fastslog, at Syrien er alt for farligt for almindeligere syrere og at alle syrere kan blive i Danmark, beskriver Anna Sol Jørgensen, hvordan den danske københavner Joshua Fabrin er indrejst lovligt i Syrien for at lave en skatepark for civile indbyggere i Qudsaya nær Damaskus. Hun fortjener sgu et meget sjældent link fra Syrienblog til Danmarks Radio.

Det skal dog nævnes, at Berlingske i dag har en artikel, hvor Kamil skriver, at Dansk Flygtningehjælp hver dag modtager 20-25 opkald fra syrere i Danmark, der gerne vil vide mere om, hvor mange penge de kan få for at rejse hjem. Kamil har dog ikke opført sig pænt nok til et link.

Om ganske få år vil hele hendes indsats være spildt og hun vil altid være en fjende af Syrien. Om der stadig er håb for opdragelsen af Sol Jørgensen, vil fremtiden vise. Vi følger med.

Vi har fået klage over sprogbruget i denne artikel, som klager påstår besværer hans deling af artiklen. Man skal forstå, at Syrienblog ikke skrives på et likeable sprog. Vi henviser til Instagram for takt og tone, voksenopdragelse og umyndiggørelse. Man kan evt. linke direkte til Solens egen artikel på DR, så man slipper for os.

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.