Berlingske: Michael Chau er en moderne mand

Hvis man tror, at det kun er IS-kvinder og IS-børn der nu skal hvidvaskes og hjælpes af Danmark, tager man grueligt fejl. Mændene bliver også i stor stil vasket rene som uskyldige spædbørn.

Den socialdemokratiske Hjørring-søn, landsforrædersvin Jens Anton Bjørnager Jensen fra den regimestøttede terrororganisation Berlingske Tidende har i dag begået et langt mikrofonholderi for IS-terroristen Michael Chau, hvor han bl.a. betegnes som en moderne mand, der frygtede de langskæggede islamister og nærmest heltemodigt måtte flygte fra IS. Han skulle faktisk have modtaget en medalje, da han landede i Kastrup Lufthavn, hvis man skal tro Berlingske.

Den vietnamesiske konvertit tillader sig endda følgende frækhed:

Vi europæere kommer jo herned, og så tænker de der krigsforbrydere, at ham der er det perfekte offer, vi skal bare hviske de rigtige ting i hans øre en-to-tre gange, så måske kan vi manipulere ham til at tage tilbage til Vesten og sprænge sig selv i luften eller begå et skyderi som det i Paris

Jeg fortryder kun, at jeg ikke hjalp mere til, end jeg gjorde

Som jeg sagde tidligere, var jeg selvfølgelig nervøs over, om jeg nu ville blive kidnappet af de her langskæggede mænd. Men jeg tog chancen, og jeg har ikke fortrudt det.

Michael Chau til Berlingske

Desværre for MSM og deres terrorister, er Syrienblog sat i verden for at huske:

En moderat ‘Free Syrian Army’-helt, hvis man spørger Berlingske i dag.
En kniv for et billede af Akkaris hals.
En moderne mand; Er det tid til jihad mod kuffar? (vantro, red.),  15. oktober 2013.
Også IS-terroristen Mohammad Jacob El-Ali, der af MSM betegnes ‘Danske Jacob’, forsøges hvidvasket med utrolige heltehistorier. Han er kendt for et billede, hvor han står i Raqqah hos IS med et afhugget hoved i hånden og storsmiler. For os beviser det endnu engang, at grænsen mellem moderat og IS i Syrien ikke bare er hårfin, men ikke-eksisterende.
Weekendavisens og Jens Anton Bjørnager Jensens heltemodige spion.

Som far så søn: Med Berlingskes 35 mio. kroner i kontanthjælp fra regimet i 2018, må man sande, at Jens Anton Bjørnager Jensen er gået i faderens fodspor; Pamper Svend Bjørnager Jensen.