Michael Chau (født 7. december 1991). Bopæl i Aarhus.

Stod 1. juli 2013 frem i TV2 Østjylland og fortalte om sine planer om at rejse illegalt til Syrien, for at deltage i kamphandlinger. Rejste i juli 2013 til det nordlige Syrien via. Tyrkiet.

Har været tilknyttet den såkaldte Commission for Civilians Protection, der nyder politisk og økonomisk støtte fra bl.a. USA, EU og Danmark. Som nedenstående billeder viser, er gruppen og dens medlemmer dog ikke helt så moderate, som man gerne vil fremstille dem.

Bl.a. har Michael Chau lagt et billede på Facebook, hvor han holder en kniv mod et billede af Ahmed Akkari. Han har også erklæret, at det er tid til jihad mod vantro, lige som han på Facebook åbenlyst hylder Jabhat al-Nusra og al-Qaeda, og ønsker død over USA og Israel.

Michael Chau (tv.) i Danmark.
Michael Chau (tv.) i Danmark.
Michael Chau til selskab hos den såkaldte "Commission for Civilians Protection" med en AK-47.
Michael Chau til selskab hos den såkaldte “Commission for Civilians Protection” med en AK-47.
Michael Chau (th.) med en Steyr AUG (5.56mm.) fra Østrig.
Michael Chau (th.) med en Steyr AUG (5.56mm.) fra Østrig.
Michael Chau som jihadist.
Michael Chau som jihadist.
Hej
Michael Chau holder en kniv for et billede af Ahmed Akkari og laver det islamistiske “En Ummah” tegn.
Michael Chau på Facebook.
Michael Chau på Facebook.
Michael Chau erklærer, at det er tid til krig mod kuffar (vantro).
Michael Chau erklærer, at det er tid til krig mod kuffar (vantro).
Michael Chaus ekskæreste, marokkaneren Hakima, som har været sammen med det halve af Aarhus, før hun uden for ægteskab var sammen med Michael Chau.
Michael Chaus ekskæreste, marokkaneren Hakima, var sammen med det halve af Aarhus, før hun uden for islamisk ægteskab var sammen med Michael Chau.
Søsteren Kamilla Chau, der også angiver at være muslim, har heller ikke kunne holde benene samlet i Aarhus. Burkaen må have været til vask, da billedet blev taget. Hvorfor hun har samlet det samme billede i tre farver vides ikke. Kamilla har støttet Michaels tur til Syrien, og har udtalt til TV2 Østjylland, at PET også burde støtte ham.
Søsteren Kamilla Valéncia Chau, der også angiver at være muslim, har heller ikke kunne holde benene samlet i Aarhus. Burkaen må have været til vask, da billedet blev taget. Kamilla har støttet Michaels tur til Syrien, og har udtalt til TV2 Østjylland, at PET også burde støtte ham. Vi synes, at hun burde være taget med ham som kvindelig sex-jihadist.
Michael Chaus anden søster, Bettina Chau, også uden burka.
Michaels anden søster, Bettina Chau. Også uden burka. Hun har bopæl på Tranekærparken 19, 2. th. 8240 Risskov.