USA anerkender Golan; Israel bomber Gaza og Aleppo

Som bekendt anerkendte slyngelimperiet USA i denne uge terrorregimet Israels illegale besættelse af Syriens Golan, der kan sidestilles med, hvis Syrien anerkendte Vollsmose som arabisk land. Befolkningsudskiftningen er i fuld gang, med de beskidte jøder som den eneste vinder.

Igen sent i går aftes fra kl. 23 måtte Syriens luftforsvar forfølge adskillige israelske missiler, denne gang over Sheikh Najar i den civile millionby Aleppo, med dobbelt så mange indbyggere som København. IDF’s propagandaafdeling og dermed MSM betegner den slags som “våbendepoter”.

Den kontinuerlige og rutineprægede aggressionsstereotypi mod civile byer som Aleppo og Damaskus har naturligvis intet taktisk formål, men er udelukkende en magtdemonstration, der har til formål at tryne arabere i arabisk land – altså terrorisme.

Fordømmelserne fra Trine Christensen, Mellemfolkeligt Samvirke, Haifaa Awad, Sherin Khankan, June Dahy, Sune Haugbølle, Nagieb Khaja, Herbert Pundik og Anders Jerichow er larmende tavse.

Aggressionen er slet ikke omtalt i dansk MSM, dvs. oversat af det delvist statsejede Ritzau fra britiske Reuters, amerikanske AP eller franske AFP, der dækker alt det, en dansker skal vide fra de frie vestlige medier. Syrienblog er naturligvis fake news, jf. Undervisningsministeriets facitsvar.

Opdatering, 31. marts 2019:
Efter noget spekulation og rygter om manglende radarsignaturer, er det sammen med billeder fra målet af forskellige fragmenter kommet frem, at det angiveligt var et israelsk F-35 kampfly, der udførte angrebet med en GBU-39. Hvorfor skulle en gammel tom maskinhal i Sheikh Najar bombes fri for “iransk indflydelse”? Millionbyen Aleppo er tilsyneladende en fin testplatform for Danmarks næste svinedyre amerikansk-israelske kampfly, imens skoler og sygehuse lukker.

Med en GBU-39 leveret af en F-35 er dette billede formentlig synet af verdens dyreste hul i beton.
Der er var også efterladt en lille hilsen fra afsenderen.
Syrere i Syrien imod USA’s Golan-anerkendelse. Hvor er Haifaa Awad?
Rigtige syrere i Syrien – imens den beskidte familie Awad lever en kujons liv i nordsjælland.
Pensionister i Syrien har mere mod og arabisk engagement end Haifaa Awads mor i Hillerød.