Regeringen bruger Syrienblog som undervisning mod “fake news”

Folkeskolepensum i 2018: Syrienblog er dumme og Haifaa Awad er god.

Der findes Oscar. Der findes Cavling. Førstnævnte forbeholdt al-Qaeda i Syrien, sidstnævnte al-Qaeda i Danmark. Aldrig ville vi bytte noget for det liberale, jødiske MeToo snavs.

Udover en dom for overtrædelse af straffelovens § 266 b., stk. 2., findes der i vores verden ingen større hæder i Danmark, end at Ministeriet for mental hygiejne udgiver opgavesæt til børn, hvor elever fra 8. klasse advares imod Syrienblog.

Underviseren vejledes kyndigt om, at hvis eleverne adspurgt ikke selv automatisk stempler en af vores artikler som værende fake news, så skal læreren straks understrege, at sider som vores er partiske, farlige og falske. Det er jo ikke Herbert Pundik eller Anders Jerichow, der skriver dem.

Vi vil gerne garantere, at Politiken og Berlingske modtager flere penge fra Danmarks regering, end vi modtager fra Syriens. Helt konkret 361 millioner kroner i 2017 imod 0. Og at statsejede DR og TV2 har større tilknytning til Danmarks regime, end vi har til Syriens. Faktisk har statsejede TV2 også tættere bånd til Syriens præsident, end vi har.

Hvis vores hensigt skulle være kamuflerede falske nyheder, der har til formål diskret og uopdaget at inficere massernes nyhedsstrøm, har vi sandelig støbt os et skrøbeligt fundament som lille privat blog med et portræt af Ratko Mladic på alle vores sider.

Ethvert barn i enhver vuggestue ved, at vores sider ikke skrives til de 99,9% der ikke forstår dem, men til de 0,1% der gør. Det er åbenbart Undervisningsministeriets opfattelse, at det er svært at gennemskue. Subsidiært understreger det snarere, hvor politisk overdrevet et problem det er.

Så hvorfor overhovedet opfinde en tvivl, der aldrig har eksisteret?

Materiale fra EMU (Undervisningsministeriet)

Haifaa Awads røverhistorier og parti har ministeriet for mental folkehygiejne selvfølgelig ingen betænkeligheder ved. Aldrig har stoltheden været større.

Sandt eller falsk? Eleverne skal i opgaven vælge mellem historie A fra Syrienblog og historie B fra Danmarks Radio. Syrienblog er dumme, DR og Haifaa Awad er gode, jf. facitsvar fra EMU.