Oman åbner sig for imperiet

Despoten Al Bu Saidi logrer for sin jødiske ejer. Oman har således været sparet for Anders Jerichows og Herbert Pundiks ivrige fordømmelser i dansk MSM. Manden beordrede sin far skudt i foden efter at han havde overtaget magten i 1970, da (endnu) et (CIA-støttet)-kup først er gyldigt i hans vanvittige verden, når der er udgydt blod.

USA og MSM taler meget om demokrati i Venezuela og Syrien – andre steder er det mindre omtalt. Det påståede arabiske sultanatdiktatur Oman har indgået en aftale med hjørnestenen for ulovlig jødisk besættelse, USA, om at åbne det “arabiske” lands grænser for imperiets styrker til søs og i luften, meddelte Oman News Agency søndag.

Oman er en skamstat, dvs. den har aldrig været i krig mod Israel eller har efterfølgende indgået en kujons fred som bl.a. Egypten – udelukkende på israelske betingelser, dvs. en kapitulation.

Syrien og Israel er lykkeligvis stadig i erklæret krig mod hinanden – med jævnlige kamphandlinger. Den seneste direkte syriske kamphandling mod Israel fandt sted i februar 2018, hvor syrisk SAM nedskød et israelsk F-16 fly. Der udover støtter Damaskus de moderate oprørere Hizbollah, Hamas og PFLP-GC, lige som PFLP (PLO) har deres hovedsæde i byen. Tag ikke fejl; Israel holder Golan ulovligt besat og bomber rundt om i resten af Syrien ugentligt – i modsætning til i Doha, Riyadh og Muscat. Krig mod Israel er håbløs og dyr. Assad og Iran er de eneste, der stadig betaler ærens pris.

Der er ingen tvivl om, at dette tiltag med Oman er et israelsk træk imod Iran, der i øvrigt sker imens Israel igen forbereder end ny aggressiv offensiv imod det forsvarsløse Gaza, hvor det jødiske herrefolk igen vil gøre det helt klart over for araberne, at jøderne har overtaget deres arabiske land, og at de blot er reduceret til at være gæster i deres eget land, der skal spørge jøderne om lov, hver gang de vil krydse en post eller pløje en mark.

Befolkningsudskiftning – nej tak! Hverken der eller her. Gæt selv hvor mange arabiske flygtninge den stinkende rige sultan har modtaget i sit påståede arabiske land, men Forrædertinget.