Israelsk F-16 skudt ned af syrisk militær

Rester af den nedstyrtede F-16 nær Harduf, israelsk besat område.

 

Det illegale terrorregime Israel har i alt den tid det har eksisteret, bildt sig selv ind, at den var et slags herrefolk over arabere på arabisk jord. Den har med massiv, ubetinget amerikansk støtte kunne massemyrde og plyndre hvem den ville, og tage hvad den ville.

De fleste lande i regionen har desværre overgivet sig, og indordnet sig under det jødiske herrefolks dagsorden. Lande som Saudi-Arabien, Qatar, Egypten og Jordan har indgået både officielle og hemmelige fredsaftaler på israelske betingelser, og er blevet lydige vasalstater.

Iran og Syrien har ikke, og det er man aldrig i tvivl om, når man følger MSM. Assad er en dæmoniseret og sanktioneret børnemorder, og Iran er et ondskabsfuldt præstestyre, der bare venter på at udrydde hele verden. Imens Trump og Kronprinsen jævnligt trykker Saudi-Arabiens diktator i hånden. Det er ikke alle arabiske lande, der fortjener lige meget “demokrati”.

Lige siden 2011 (og også før) har Israel spillet en rolle i uroligheder i Syrien. Siden 2012 har de jævnligt bombet syriske stillinger, der lå i kampe mod Jabhat al-Nusra (al-Qaeda) og Islamisk Stat.

Læs også: Syrisk oppositionsleder besøger Israel

Syrien og Israel har ingen fredsaftale, og er to stater i krig. Et israelsk F-16 fly der krænkede syrisk luftrum blev ramt af så massiv syrisk antiluftskyts, at det styrtede ned på vej retur, omkring israelsk besatte Harduf, hvor de to piloter desværre nåede at skyde deres sæder ud.

Har man fulgt dansk MSM af kritisk interesse, har man bemærket, at TV2 naturligvis har brugt jøde Steffen Jensen som “ekspert” i sagen. Der er et omfattende jødisk problem – også i Danmark.

https://www.youtube.com/watch?v=tZeSCJ47y80