Syrisk oppositionsleder besøger Israel

ShowImage.ashx

Oprørslederen Kamal al-Labwani besøgte Israel i weekenden, hvor han søndag mødtes med den israelske minister Ayoub Kara i Knesset. 

På mødet drøftede de samarbejde i regionen, herunder bedre koordinering af, hvordan sårede syriske “oprørere” lettere kan få israelsk lægebehandling inde i Syrien. På nuværende tidspunkt er man afhængig af, at transportere sårede oprørere ind i Israel via. det israelsk besatte Golan for lægebehandling. Det skriver israelske Jerusalem Post.

Oprørslederen Kamal al-Labwani er ifølge israelske Jerusalem Post på en rundrejse, der udover terrorregimet Israel,  også omfatter besøg i diktatur-staterne Qatar, Saudi-Arabien og Jordan. Regimer, der alle aktivt støtter terrorister i Syrien, der forsøger at destablisere landet.

Forsøgte at sælge Syrien til Israel i 2014

I marts 2014 tilbød Kamal al-Labwani, at han ville anerkende Israels ulovlige besættelse af Syriens Golan-højder, hvis Israel intervenerede i Syrien, og indsatte ham som leder.

labwani-rally620
Labwani (til venstre) i Jordan.