IS-kriger fra Danmark får erstatning: 331.600 skattekroner

Et erstatningsberettiget integrationsprojekt i Aarhus Kommune.

HIPO-kriminalitet: Højesteret indledte ugen med at tilgodese Jimmi Levakovics rettigheder og behov. Retten i Holbæk slutter af med at give IS-bandemedlem over en kvart million i erstatning.

Nåh ja, i skrivende stund har Hizb ut-Tahrir med HIPO’s velsignelse belejret Christiansborg, hvor de forlanger “respekt for islam i Danmark”. Hizb ut-Tahrir, der er forbudt af selv Erdogan og Saud!

Just another week… i Dagens Danmark og morgendagens helvede.

Det startede med den masochistiske leg Aarhus-modellen, hvor Aarhus Kommune satte tilbagevendte IS-terrorister foran danskere på boligselskabernes ventelister, men det var ikke frækt nok. Nu er man begyndt at gå skridtet videre, og udbetale kontante summer direkte til tilbagevendte moderate oprørere fra slagmarken i Syrien.

Den racefremmede og kriminelle terrorist, det risgnaskende bandemedlem Michael Chau får over en kvart million kroner i erstatning fra danske skatteydere, afgjorde HIPO i Holbæk i dag. Helt konkret 331.600 kroner i vantroskat fra de beskidte danskere.

HIPO’s officielle begrundelse er uberettiget varetægsfængsling. Et udtryk der som Michael Chau ikke har nogen fremtid i et dansk Danmark. Kun manglende isolationstugt af fremmede terrorister skal udløse erstatning til de eneste ofre – danske skatteydere!

LÆS OGSÅ:
Stiften, 2017 – Tidligere Syrien-kriger er ny topfigur i Black Army Aarhus
(Black Army hvor også Ahmed Samsam er medlem).

Ahmed Samsam: Michaels dobbelte IS- og Black Army kampfælle. I dag fængslet i Spanien for terror.

Slettet fra Facebook, husket af Syrienblog: Erstatningsberettigede Michael Chau poserer med en kniv for et billede af Ahmed Akkaris hals den 30. oktober 2013.
Michael Chau er berettiget til erstatning fra danske skatteydere, fastslog HIPO i Holbæk i dag, imens Christiansborg er belejret af Hizb ut-Tahrir, der er forbudt i Egypten, Tyrkiet og selv i Saudi-Arabien!
Allahs slave – berettiget til erstatning fra danskere, jf. HIPO Holbæk.
“Commission For Civilians Protection”…Danske skattekroner er ikke noget nyt for Michael Chau og hans IS-venner. Vi har hjulpet dem lidt med deres hjemmeside.
I september 2012 blev Ahmed Samsam fremstillet som en modig public service frihedskæmper af Puk Damsgård i 21 Søndag. Den falske nyhed blev Syrienblogs fødsel.
Vores arbejde viste hurtigt, at grænsen mellem moderat frihedskæmper og Islamisk Stat bandemedlem var hårfin – til stor frustration for MSM i deres desperate krig mod Syrien.
SYRGCCP’s civilbeskyttelse var selvfølgelig løgn og latin fra punkt 1 til ende og en erklæret del af Friends of Syria-gruppen, der har modtaget millioner skattekroner fra Danmark og EU-lande til IS-terrorister, bl.a. Michael Chau. Selv Foreign Policy har beskrevet Haitham Rahmas tilknytning til Det Muslimske Broderskab helt tilbage i 2013 i artiklen “How the Muslim Brotherhood Hijacked Syria’s Revolution“. Alligevel er danske skattemillioner strømmet videre til National Coalition of Syrian Revolution and Opposition Forces, som IS-terroristen Michael Chaus læremester Haitham Rahma i dag er lønnet af. Manden har i øvrigt ikke været i Syrien i 50 år og de kalder ham doktor, fordi han har købt en lægeeksamen i Riga – i kontrast til en rigtig doktor, eksempelvis speciallæge Dr. Bashar al-Assad med speciale i oftalmologi ved Western Eye, London.