VIOMIS har brudt belejringen af Madaya

Viomis i Syrien

Vestlige massemedier og “nødhjælpsorganisationen” Viomis (VIden OM ISlam) påstår hårdnakket, at folk i Madaya sulter pga. hærens belejring. Selvfølgelig ikke pga. terroristernes tilstedeværelse, hvor de holder befolkningen som gidsler. Det er Assads skyld – alt sammen. Også at det ikke blev hvid jul i år, og at det er mandag i morgen. Han er en rigtig skurk.

Men Madaya er alligevel ikke så belejret, at Viomis-donationer adspurgt ikke kan nå derind, forklarer den islamistiske “nødhjælpsorganisation”, når kritiske brugere på Facebook stiller spørgsmål til, hvordan deres donationer kan gå til et område, hvor problemet netop er, at nødhjælpen slet ikke kan komme frem (se vedlagte screenshots nederst i artiklen).

Viomis ledes af en række kendte islamistiske skikkelser, bl.a. islamisten Khalid Alsubeihi, terrorsigtede Ali Daghim og næstformand i VIOMIS Aid, Kocher Dilsher Taher. Hans bror Rawand Dilsher Taher rejste i 2014 til Syrien, hvor han tilsluttede sig Islamisk Stat (ISIL). I december 2015 blev han dræbt i Raqqah af en amerikansk drone. USA konkluderede efterfølgende, at Rawand, bror af næstformanden i VIOMIS Aid, var en ledende skikkelse i Islamisk Stat, der bl.a. deltog i planlægningen af terrorangrebene i Paris.

VIOMIS har desuden ved flere lejligheder inviteret den radikale salafist Sheykh Khalid Yasin til Danmark, for at tale for sig.

Også Samsam-folk, bl.a. Dowa Samsam og Ikhlas Samsam er aktive i VIOMIS. Familien Samsam er ISIL’s ubetinget største støttere i Danmark, hvor Ahmed Samsam var en af de første fra Danmark, der tilsluttede sig ISIL i Raqqah. Da han kom tilbage til Danmark senere, var hans budskab på Facebook, at alle shia-muslimer og alawitter skal slagtes. Faderen Jihad Samsam flygtede fra Hama i 80’erne, efter at han var blevet eftersøgt for terrorisme for sin deltagelse i Det Muslimske Broderskabs massive terrorangreb i byen dengang.

Viomis samarbejder desuden aktivt i Gaza med Alwea’am Charitable Society, der er tilknyttet Det Muslimske Broderskab og støttes aktivt af det tyrkiske Erdogan-regime samt Jordans diktator.

LÆS OGSÅ:
Den Korte AvisAfsløring: Danske muslimers nødhjælp til Syrien er forbundet med Islamisk Stat

Folket sulter i Madaya pga. belejringen, men belejringen er alligevel ikke så slem, at du ikke skal sende penge til Viomis. De har nemlig pludselig fundet en vej ind.
Folket sulter i Madaya, men belejringen er alligevel ikke så slem, at du ikke skal sende penge til Viomis. De har nemlig pludselig fundet en vej ind.

 

Hej
Vi kan slet ikke vente på Viomis dokumentation fra Madaya. Lur os, om ikke den først kommer, når FN’s konvojer alligevel får lov til at passere.

 

Det er åbenbart ikke svært, at finansiere terrorvirksomhed i disse tider.
Det er åbenbart ikke svært, at finansiere terrorvirksomhed i disse tider.