Ahmed Samsam: “Jeg har personligt trådt på jeres rådne lig”

attachment kopi

Nye afsløringer af dødstrusler sendt på Facebook af den netop tilbagevendte jihad-turist Ahmed Samsam, der beretter om sin seneste terrorist-ferie i Syrien.

“Din alawi gris wallah jeg har personligt trådt på mange af jeres rådne lig”
“Vi dræber 10 hver dag, vi er som FSA og Jabhat al-Nusra”
“I er nogle beskidte dyr som skal udryddes”
“I stinker når I dør”
“Hæng dig selv”

Syrienblog er blevet gjort opmærksom på disse trusler på Facebook, som er skrevet af terroristen Ahmed Samsam, der netop er kommet tilbage til Danmark fra Syrien.

Ahmed Samsam har i dag adresse på Skoleholdervej 49, 4, tv, 2400 København NV. sammen med faderen, tandlæge Jihad Samsam. Ahmed Samsam er stadig på fri fod, og der skal derfor advares mod ham. Han er en farlig terrorist med dokumenteret tilgang til våben i både Danmark og udlandet, og det må udfra hans egne udsagn antages, at han også er morder. Myndighederne fra PET til Justitsministeren personligt kender til sagen, men foretager sig intet.

Truslerne er skrevet for ca. en måned siden på Facebook-siden “Arabisk hygge gruppe <3“, men er blevet fjernet af administratoren. Heldigvis var der en, som fotograferede truslerne:

IMAG1156 kopi

IMAG1159 kopi

Ahmed Samsam (tv.) sammen med Ozgür Deveci fra Hedehusene (Ar-Raqqah, Syrien, 2013).
Ahmed Samsam (tv.) sammen med Hizb ut-Tahrir medlem Özgür Deveci fra Hedehusene (Ar-Raqqah, Syrien, 2013). Maskering giver ingen mening, når man stolt poserer på Facebook.
2 Comments