Tyrkiet bekræfter: Vi behandler ISIL-leder på hospital

United-Arab-Emirates-blames-Turkey-for-the-Creation-of-ISIS

Borgmesteren i Denizli bekræftede fredag, at en såret ISIL-leder behandles på et offentligt hosptial i NATO-landet.

Imens vestlige massemedier vasker deres befolkninger om ørerne med hvordan en påstået NATO-koalition bomber den såkaldte Islamiske Stat (ISIL) i Irak og Syrien, har Iraks parlament udtrykt bekymring over, at koalitionens bomber primært rammer civile irakere, og desuden at mange af koalitionens nedkastede forsyninger havner i hænderne på ISIL.

Fredag har den tyrkiske borgmester i Denizli bekræftet over for den tyrkiske avis, Today’s Zaman, at en ISIL-leder, angiveligt ‘Emrah Ç’, aktuelt behandles på Pamukkale Universitetshospital i NATO-landet Tyrkiet. Det skrev bl.a. PressTV i dag.

Meldingen kommer kort tid efter at Det Hvide Hus sammen med Tyrkiets regering meldte ud, at de nu vil begynde at træne militante terrorister i Tyrkiet med henblik på, at de efter endt træning skal sendes ind i Syrien for at bekæmpe Syriens regering.

I går besøgte USA’s udenrigsminister John Kerry den nye diktator i Saudi-Arabien, hvor han udtalte, at “militært pres vil blive nødvendigt for at fjerne Assad”.

I februar afslørede en gruppe tidligere udsendte FN-soldater ved Golan-højderne over for FN’s sikkerhedsråd, at også Israel er i direkte kontakt med ISIL.

Ligeledes har den amerikanske NATO-general Wesley Clark tidligere udtalt til CNN, at “USA’s venner og allierede opbyggede ISIL for at svække Hizbollah”.