Michael Chau anholdt for terror i Tyskland

Michael Chau med en kniv for et billede af Ahmed Akkaris hals.
Michael Chau med en kniv for et billede af Ahmed Akkaris hals.

ISIL-terroristen Michael Chau fra Aarhus er anholdt i begyndelsen af september i Aachen, Tyskland for kidnapning af en 52-årig egyptisk mand, skrev Spiegel i dag.

Sammen med fire andre overfaldte Michael Chau en 52-årig egypter foran sin bopæl i Tyskland med en kniv og skruetrækker, og truede ham ind i en bil, hvorefter de kørte til byen Düren.

Efterfølgende ringede de til offerets pårørende, og forlangte en løsesum på 10.000 euro (ca. 75.000 kroner). De pårørende tilkaldte herefter tysk politi, og gruppen blev overmandet af tysk politi på et spisested. Tre af de fire anholdte skulle angiveligt være fra Danmark.

Michael Chau er nu varetægtsfængslet i Tyskland sammen med sine fire medgerningsmænd. Hans forsvarer udtaler til medierne, at kidnapningen ikke var politisk motiveret. Altså erkender Michael Chau, at han er kriminel.

En anden af de anholdte, skulle angiveligt være den kriminelle Nawaf Ghulam fra Horsens, der tidligere er dømt udvist i en mellemstor sag om narko, vidnetrusler og våbenbesiddelse.

Michael Chau er en kriminel terrorist – med statstøtte
Michael Chau har adskillige domme for berigelseskriminalitet og har siddet fængslet i Danmark. For et par år siden blev han hjernevasket af nogle ekstremister, det endte med at få ham til at rejse til Syrien i 2013.

Her kæmpede han angiveligt for frihed og demokrati. Det var i hvert fald det, han forsøgte at bilde TV2 Østjylland ind, inden han drog afsted. Efterfølgende kunne vi på hans Facebook-profil se, hvordan han poserede med såkaldte “moderate oprørsgrupper”, som USA, EU og Danmark støtter. Bl.a. var han bevæbnet med en østrigsk Steyr AUG, doneret af EU.

Læs også:
Danmark giver 25 mio. til Syrien-opposition‘, MetroXpress, 4. september 2013.
Danmarks regering vil sende våben til Syrien‘, Syrienblog, 20. maj 2014.

Kæmper for ISIL
Den såkaldte “moderate opposition” er et fint sted at starte for ekstremister, når de mangler våben og forsyninger. Der gik ikke længe, før Michael Chau viste sit sande jeg. Efter at have bevæbnet sig med østrigske våben hos den såkaldte “moderate opposition” som Danmarks regering aktivt støtter, drog Michael Chau videre til sine sande venner i ISIL – også kendt som ‘Islamic State’.