Kurdisk flag brød flagforbud

1529723_10204280944558287_4206724432966198786_o
Den 11. september opfordrede vi til at man blev væk fra lørdagens demonstration mod den såkaldte ‘Islamic State’ i København, da arrangørerne havde udgivet en pressemeddelelse, hvor man blev i tvivl, om det overhovedet var ‘Islamic State’ de var imod. Det meste af pressemeddelelsen blev brugt til at tilsvine Syriens regering og præsident.

Vi beskrev også, at arrangørerne har udtalt, at der ikke måtte medbringes nogen flag til demonstrationen, da arrangørerne angiveligt ikke ønskede, at man skulle vise hvilken side man var på, men kun sin modstand mod den såkaldte ‘Islamic State’.

Vi spøgede med, om mon ikke der alligevel skulle snige sig et lille kurdisk flag ind i demonstrationen alligevel uden nogens protest. Og nøjagtig som vi havde forudset, var det eneste flag ved dagens demonstration et kurdisk flag, der ikke mødte arrangørernes protest.

Deres argumenter om, at alle flag var uønskede for ikke at opdele nogen i sider, var selvfølgelig løgn. Det var kun syriske og irakiske flag, der var uønskede. Det kurdiske flag mødte ingen protest.