Hold jer væk fra demonstration

Meddelelse:

Vi opfordrer alle vores venner og andre venner af Syrien til at holde sig væk fra den planlagte demonstration mod ‘Islamisk Stat’ på lørdag.

Det er ikke fordi at vi er tilhængere af ‘Islamisk Stat’. Vi har fordømt disse terrorister før arrangørerne af demonstrationen anede, at IS fandtes. Dengang CIA opbyggede og trænede dem i Jordan, og dengang Villy Søvndal sendte danske skattekroner til dem.

Parolen “Demonstration mod Islamisk Stat” er næsten så indbydende, at man ikke kan sige nej til den. Desværre er det ikke hele arrangørernes budskab, der ligger bag den. I forbindelse med annonceringen af demonstrationen, udsendte de en pressemeddelelse, hvor man blev i tvivl om det overhovedet var ‘Islamisk Stat’ de ville demonstrere imod.

90% af pressemeddelelsen går ud på, at tilsvine den eneste legitime regering i Syrien og placere alt ansvar hos præsidenten personligt. Kun ganske få sætninger, handlede rent faktisk om at fordømme den såkaldte ‘Islamisk Stat’, som man hævder, at demonstrationen er rettet imod.

Desuden erfarer kilder over for os, at der er blevet udstedt flagforbud af arrangørerne. Altså at syriske og irakiske flag skulle være uønsket af arrangørerne. Vi er spændte på at se, om mon ikke der sniger sig et par kurdiske flag ind alligevel uden protest. Forbud mod nationale flag er noget, der kun hører til hos beskidte islamister og racistiske kurdere.

Det er fuldstændig uacceptable vilkår for enhver syrisk og irakisk arabisk patriot.

Lad hipsterne Tarek Ziad Hussein og Zubair Butt Hussain afholde deres demonstration og opnå den personlige prestige, som i virkeligheden er deres eneste formål med demonstrationen.

Hvis man absolut vil spilde sin tid på disse mainstream tosser, så husk at medbringe en masse syriske flag og billeder af den flotte syriske præsident. Arrangørerne har ingen autoritet over andre, så bare grin af dem, hvis de siger noget.

“Modstand” mod IS er blevet det helt nye, efter at USA og dermed massemedierne har fordømt dem, men modstanden hos disse mainstream får, er ikke særlig reel. For dem handler det om at være noget og vise sig. At følge den politiske mode. For Syrien og Irak handler det om liv og død.

De der ikke vil hylde det arabiske flag, der står for Syrien og Irak, hvor den røde farve symboliserer nationens martyrers blod, er en sand kujon.