Ali Daghim anholdt for terrorstøtte


Den 26. juli 2014 skrev vi en artikel om Ali Daghim, der er formand for foreningen ‘De Humanitære Hjerter’, som åbenlyst solgte klistermærker til støtte for terrorgruppen Islamisk Stat.

I dag er terroristen Ali Daghim endelig blevet anholdt sammen med to andre, og er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 114b om terrorstøtte, skrev DR tidligere i dag.

Palæstinenseren Ali Daghim har adresse på Bogholder Allé 27B 3, th. 2720 Vanløse og er gift med palæstinenseren Sirine Mohammad Ismail, der studerer mellemøstens sprog og samfund på Københavns Universitet. Sammen har de børn og er erklærerede tilhængere af både Hamas og IS.

Det var så 3 ud af mindst 1000 terrorister, der blev anholdt i dag. Lad os håbe at myndighederne fortsætter i den retning, og også begynder at anholde de mange aktive terrorister, der fra Danmark har været nede i Syrien og Irak og begå terror for IS.

Og dog, så alvorligt er terrorstøtte jo åbenbart heller ikke:
Politiet forventer ikke at, at de tre mænd vil blive begæret varetægtsfængslet, skrev DR tidligere.

Hvis du ser en bil med et sådan klistermærke, bedes du fotografere det og nummerpladen og sende til os.
Det lille klistermærke, der er en kopi af den gule danske soldater-sløjfe, er her blevet erstattet med Islamisk Stats symbol og sort baggrund af Ali Daghim.
Tosse-terroristen Adnan Avdic fra Glostrup-terrorsagen står straks klar med sympati på Facebook.
Tosse-terroristen Adnan Avdic fra Glostrup-terrorsagen stod straks klar med sympati.