ISIS-tilhængere kopierer dansk soldater-sløjfe

Hvis du ser en bil med et sådan klistermærke, bedes du fotografere det og nummerpladen og sende til os.
Hvis du ser en bil med dette klistermærke, bedes du fotografere det med hele nummerpladen og sende til os, så vi kan offentliggøre det.

Tilhængere af ISIS i Danmark har kopieret den danske gule soldater-sløjfe til biler.

Det sker bl.a. på Facebook-gruppen ‘Ahl ul-Ghurabaa’ 2.0‘, hvor en person ved navn Ali Daghim forsøger at sælge sorte sløjfe-klistermærker til biler med teksten “Support or Ummah” og med ISIS-logo nedenunder. Det fremgår desuden, at pengene vil gå til Syrien.

Ali Daghim har adresse på Bogholder Allé 27B 3, th. 2720 Vanløse og er gift med Sirine Mohammad Ismail. På hans Facebook angiver han, at være tilknyttet gruppen ‘Muslimer i Diaglog’, der ellers gerne vil opfatte sig selv som moderate. Et kig på hans venner viser dog med tydelighed, at omgangskredsen ikke er moderat. Sammenholdt med den omstændighed, at han nu sælger støttemærker for ISIS, kan det konkluderes at han er en yderst radikal terror-sympatisør.

Hvordan en far med børn og kone i Danmark kan støtte halshugning af børn og kvinder i Syrien er en gåde, men han burde udlevere sine egne børn til det formål, i stedet for at støtte en gruppe der gør det på andres.

På Facebook-gruppen 'Ahl ul-Ghurabaa' 2.0' forsøger Ali Daghim at sælge ISIS-sløjfer.
På Facebook-gruppen ‘Ahl ul-Ghurabaa’ 2.0′ forsøger Ali Daghim at sælge ISIS-sløjfer.
Den oprindelige danske soldater-sløjfe.
Den oprindelige danske soldater-sløjfe.