Magnus Ranstorp legitimerer skyderi: Naturlig reaktion

Den såkaldte ‘terrorforsker’ Magnus Ranstorp, der modtager penge fra USA’s forsvarsministerium, legitimerer al-Qaedas mislykkede attentatforsøg mod os.

I en artikel i dag fra Kristelig Dagblad, forsøger han at legitimere det mislykkede attentat mod Syrienblog, der i stedet endte med at gå ud over en fuldstændig tilfældigt udvalgt person.

Han er ligefrem så fræk, at kalde det for en naturlig reaktion.

Attentater mod modstandere er måske slet ikke så unaturligt for en person, der har modtaget kolde kontanter fra US Secretary of Defense  i gennem et projekt kaldet ‘Ideological War on Terror: Synthesizing Strategies Worldwide’. Pinligt er dog, at han gør det under dække at være ‘forsker’ og ‘ekspert’ på området. Påvirkningsagent er nok mere passende.

En anden såkaldt ‘Syrien-ekspert’ i artiklen om os, hvor vi i øvrigt aldrig er blevet spurgt, er også en gammel kending: Ingen ringere end Sune Haugbølle fra Roskilde Universitet. Han er noget mindre offensiv end CIA-Magnus, og nøjes med at sige ligegyldige ting, så journalisten kan få udfyldt sin artikel med alt andet end den sandhed, vi kan levere.

Sune Haugbølle er i øvrigt en aktiv modstander af den syriske regering og en varm fortaler for alternativet til den. Altså al-Qaeda grupper, som han insisterer på at kalde ‘Free Syrian Army’. Han har deltaget i mange anti-syriske møder i Danmark, bl.a. i forening med sharia-tilhængeren Sherin Khankan og andre islamistiske ekstremister.

Journalisten gør sig i øvrigt umage for at fremstille et mislykket al-Qaeda attentat mod en tilfældigt udvalgt person som en begyndende krig mellem syrere i Danmark. Hvordan ved journalisten, at det var syrere der skød? Og om vi overhovedet er syrere?

Vi skal ikke presse hoveder frem i guillotinen, før vi er sikre på noget, men vores efterforskning i Aarhus-området tyder ikke umildbart på, at det var syrere der stod bag.

Desuden er det vigtigt at understrege, at ingen pro-syrer nogensinde er sigtet eller dømt for Syrien-relaterede forbrydelser i Danmark. Den “ære” er det kun den anden side, der har. Man kan aldrig tale om nogen krig, når der kun er en part der angriber. Den slags kaldes overfald.

Hvis vi som vores modstandere var afstumpede ekstremister, der var ligeglade med lov og krudtslam på gaden, kunne vi for længst have bragt “den syriske borgerkrig” til Danmark, nøjagtig som vores modstandere ønsker og forsøger at gøre det. Det har vi ikke gjort.

Det er dem der har våben, det er dem der har affyret et skud, og det er dem der vil dræbe os. De ubestridige kendsgerninger er en realitet som ingen såkaldte ‘forskere’ skal forsøge at ændre, ved at kalde vores blog for grov og deres terror for en naturlig reaktion.