Syrien-kriger fra Aarhus vil halshugge Ahmed Akkari

1421448_230563697104801_2105671102_n

Jihad-turisten Michael Chau fra Aarhus optræder nu på Facebook med en kniv for et billede af Ahmed Akkaris hals, og med pegefingeren løftet op mod Allah.

Den 1. juli stod dengang 21-årige Michael Chau fra Aarhus stolt frem på TV2 Østjylland, og fortalte at han skulle rejse til Syrien for anden gang for at deltage i den såkaldte “borgerkrig”.

Første ophold varede blot 14 dage, og var bare lige for at “snuse lidt til det”, hvor han anden gang ville gå all in med både “skudsikre” veste og PlayStation-spil i bagagen.

“Det kommer af min stærke tro til Gud”

Michael Chau til TV2 Østjylland.

Fra kriminel til terrorist

Historien gentager sig. Michael Chau er tidligere dømt for vold og røveri i Danmark, og konverterede til islam under afsoningen i fængslet. Efter fængslet er han nu endt som soldat for al-Qaeda i udlandet – nøjagtig som Ahmed Samsam.

“Det er tid til jihad mod kuffar”

Michael ChauFacebook, 15. oktober 2013.

Hyggesnak med PET inden afrejse

Al-Qaeda terroristen Michael Chau, der vil halshugge Ahmed Akkari og andre vantro, er flere gange blevet opsøgt af PædagogErnes Tjeneste (PET) med såkaldte ‘præventive samtaler’, hvor det skjulte budskab er, at han er velkommen til at begå alt den terror han vil mod Syrien, så længe han opfører sig pænt i Danmark og andre zionistiske marionet-stater. Terrorisme er velkommen, så længe det er rettet mod Israels fjender, og ikke venner. Havde Michael Chau i stedet solgt t-shirts til fordel for PFLP, var han selvfølgelig fængslet og dømt for terror.

“PET burde støtte hans kamp”

Kamilla Chau, søster, til TV2 Østjylland.

 

Michael Chau hos den såkaldte "Commission Civilians Protection (CCP)", som Villy Søvndal kalder "den sekulære opposition", og som modtager skattepenge fra bl.a. Danmark og USA.
Michael Chau til væbnet selskab hos den såkaldte “Commission for Civilians Protection (CCP)”, som Villy Søvndal kalder “den sekulære opposition, som Danmark kan støtte”, og som modtager skattepenge fra bl.a. Danmark og USA.
Michael Chau med en Steyr AUG fra Østrig - doneret af EU og Villy Søvndal.
Michael Chau (th.) med en Steyr AUG (5.56mm.) fra Østrig – doneret af EU og Villy Søvndal.
Michael Chaus Facebook-profil er stolt præget af islamistiske dekorationer, bl.a. coveret "Islam will dominate" foran Det Hvide Hus.
Michael Chaus Facebook-profil er stolt dekoreret med islamistisk propaganda, bl.a. coveret “Islam will dominate”.
Budskabet er klart.
Budskabet er klart.
Michael Chau har selv sammensat denne jihad-planche, der formentlig ville give et 12-tal ved fremlæggelse på en af Nørrebros Koran-skoler.
Michael Chau har selv sammensat denne jihad-planche, der formentlig ville give et 12-tal ved fremlæggelse på en af Nørrebros Koran-skoler. Vores ekspert på området vurderer dog, at cigaretten formentlig ville trække lidt ned.
Kalifatet skal selvfølgelig også omfatte USA - Michael Chaus hovedsponsor næst efter Villy Søvndal og de danske skatteydere.
Kalifatet skal selvfølgelig også omfatte USA – Michael Chaus hovedsponsor, kun overgået af Villy Søvndal.
Michal Chau havde tidligere Israels flag i brand på Facebook - med den ene hånd vil han knuse Israel, med den anden kæmper han deres krig.
Michael Chau havde tidligere Israels flag i brand på Facebook. Med sin tomme hånd vil han knuse Israel, med den anden modtager han deres våben, og kæmper deres kamp. En fuldendt nyttig idiot tegnet, designet og finansieret af Mossad, CIA, Tyrkiet, Saudi-Arabiens konge og Qatars Emir i fællesskab. Al-Qaeda projektet.
Michael Chau deler en video der hylder Jabhat al-Nusra og Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL).
Michael Chau deler en video der hylder Jabhat al-Nusra og Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL).
Michael Chau er ligeledes medlem af en støtteside for Osama Bin Laden på Facebook. Det skulle være udbredt i Villy Søvndals kreds af den "sekulære del af oppositionen".
Michael Chau er ligeledes medlem af en støtteside for Osama Bin Laden på Facebook. Det skulle være udbredt i Villy Søvndals kreds af “sekulære oprørere, som Danmark kan støtte”.
Søsteren Kamilla Chau, der ubetinget støtter sin bror. Hvordan kan man tillade sig, at rejse til et fremmed land og med vold og terror kæmpe for indførelse af et kvindeundertrykkende kalifat med sharia, når ens egen søster lever i Danmark med løst hår, make-up og pudder, og er kendt i hele Aarhus som den største luder?
Søsteren Kamilla Chau, der ubetinget støtter sin bror. Hvordan kan man tillade sig, at rejse til et fremmed land og med vold og terror kæmpe for et kvindeundertrykkende kalifat med sharia, når ens egen søster lever i Danmark med løst hår, make-up og pudder, og er kendt i hele Aarhus som en luder?

Et fuldt portræt af Familien Chau fra Aarhus vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

One Comment