Rygte: Shiraz Tariq dræbt i Syrien

Shiraz Tariq (tv.) med Abu Khattab (th.) i en af deres mange videoer fra Syrien.
Shiraz Tariq (tv.) med Abu Khattab (th.) i en af deres mange videoer fra Syrien.
Shiraz Tariq er ifølge kilder tæt på familien dræbt i Syriens Latakia-provins til morgen.

Shiraz Tariq var også kendt som “Abu Musa”, kom fra Avedøre, og var en ledende skikkelse i gruppen “Kaldet til Islam”. Politiken har betegnet Shiraz Tariq som “edderkoppen i det salafistiske miljø”, og lavede i august et portræt om ham.

Shiraz Tariq var mester for bl.a. Abu Khattab, som han var i Syrien med. Khattabs tilstand er ukendt, men vi følger selvfølgelig sagen. Vi arbejder også på et fuldt portræt af Shiraz Tariq, der bl.a. vil afsløre den pakistanske families organiserede kriminelle aktiviteter i Danmark, og detaljer om hvordan PET i flere år har holdt hånden over ham, imens de har jagtet omgangskredsen.

Vi arbejder selvfølgelig også på ucensureret fotodokumentation ;-) Indtil videre må I nøjes med nedenstående underholdning fra de islamistiske børne-Facebook jihadister, der bliver “sendt ud” i cyberspace, for at sende trusler til Syrienblog på Facebook.

Ekstremisten Nabil Bichtaoui begræder tabet.
Ekstremisten Nabil Bichtaoui begræder tabet af sin fører på Facebook. Han er bl.a. venner med terroristen Özgür Deveci fra Hizb ut-Tahrir. Han var nem at finde; Han sendte selv trusler til os.
Islamisten Nabil Bichtaoui optræder topløs på Facebook.
Den truende “mujahedin” Nabil Bichtaoui (født 11. marts 1995) optræder også topløs på Facebook…
The Tank Top Jihadist. Årgang 95 og med strithår :) Endnu ikke fuldskæg...
The Tank Top Internet Jihadist: Nabil Bichtaoui. Årgang 95 og med strithår. Endnu ikke fuldskæg… men fuldblods tastatur-jihadist, sendt direkte til mål mod Syrienblogs Facebookside, i eget navn og topløs. Beklager, men han måtte altså bare med i artiklen! I hvert fald indtil vi har billeder af Shiraz Tariqs gennemhullede ansigt.