Abu Khattab opfordrer danske muslimer til jihad i Syrien

Islamisten Abu Khattab (tv.) fra Brønshøj i Syrien.
Islamisten Abu Khattab (tv.) fra Brønshøj som “jihad turist” i Syrien.

Islamisten Abu Khattab fra Brønshøj, der angiveligt befinder sig i Syrien, opfordrer i en ny video på YouTube danske muslimer til hellig krig i Syrien.

Abu Khattab er 22 år og hedder oprindeligt Musharaf Sahid. Han har bopæl på Bellahøjvej 6a 1.s tv. i Brønshøj og er tilknyttet gruppen “Kaldet til Islam“. Han har desuden siden 1ummah.dk.

Han er en af de kendte tosser på den dansk-islamistiske del af YouTube, hvor han i adskillige videoer tordner mod alt hvad mennesket har skabt, fordi kun Allah må skabe. Redaktionen bekendt var det dog en gudløs kommunist, der opfandt den AK-47 hans ven sidder med.

På Facebook kalder han sig Abu Ummah og er bl.a. venner med terroristen Özgür Deveci fra Hedehusene, der også er i Syrien, samt Hizb ut-Tahrirs talsmand Chadi Freigeh.

Abu Khattab, der oprindeligt hed Musharaf Sahid, har pakistansk baggrund, men er opvokset i Danmark. Fra 4. klasse gik han på Gladsaxe Privatskole til og med 10. klasse, imens han ved siden af skolen arbejdede som flaskedreng i Føtex på Nørrebro.

Den nævnte video havde i går omtale i Jyllands-Posten, hvorefter den er blevet fjernet igen af sin ophavsmand. Han har åbenhart fået kolde fødder efter lidt modvind. Heldigvis glemmer internettet som bekendt aldrig, og der er allerede uploadet en kopi.

Regeringens reaktion har – som i alle tilfælde med terrorister fra Danmark i Syrien – været kvalmende passiv. Tilbage i juni lovede Justitsministeren, at nu skulle Skat til at holde øje med dem og hele “den store pakke”, men intet er blevet gjort. Om Abu Khattab har integrationsminister Annette Vilhelmsen udtalt til Ekstrabladet, at det ikke er hendes bord og at hun ikke vil røre sagen. Socialdemokraternes udlændingeordfører Ole Hækkerup nøjes i dag med at udtale, at det er “skræmmende” til Ekstrabladet. Intet bliver gjort.

Man kan ikke forestille sig, hvor mange anholdelser og terrorsigtelser det allerede ville have medført, hvis det var PKK eller PFLP der blev samlet penge ind til, propaganderet for, og kæmpet for. Men nu er det jo mod Syrien, så man ser gennem fingre med det.

“Danskere tog til Syrien ikke for at skabe et begrænset stat, men rettere en global stat, der vil række helt fra Christiansborg til den Hvide Hus i Amerika. Det er kun starten på den kommende islamiske stat, der vil dominere fra øst til vest.”

Abu Khattab i et brev til Danmark af 15. august 2013.

“De folk, der inspirerede mig var Abu Musa, Shaikh Omar Bakri Mohammed, da jeg var elev hos ham. Men også Shaikh Osama Bin Laden og Shaikh Anwar Awlaki (rh) var de store ikoner for Jihad og pga. deres kald fik jeg kærligheden til Jihad i mit hjerte. Må Allah (swt) belønne dem alle med paradiset!”

Abu Khattab til Ekstrabladet den 17. august 2013.

BEMÆRK: Vi har ikke fået bekræftet om Abu Khattab befinder sig i Syrien. Det er hans påstand.

Abu Khattab