Puk Damsgård er blevet illegal indvandrer i Syrien

Puk med sine venner fra al-Qaeda i Syrien.
Puk med sine venner fra al-Qaeda i Syrien.
Den 8. maj skrev DR en artikel om at DR’s mellemøstkorrespondent Puk Damsgård er flyttet midlertidigt til Syrien med fotograf Betina Johnbeck, for at fortælle om den virkelighed, det syriske folk lever i. Desværre følger de kun væbnede terrorister og ikke folket.

I virkeligheden er de rejst ulovligt ind i Syrien uden visum- eller opholdstilladelse og opholder sig illegalt hos bevæbnede terrorister, hvor de med massiv statsstøtte og tvangsopkrævede licenspenge agerer propagandaklovne for islamistiske jihadister med direkte tilknytning til al-Qaeda, der af DR beskrives som “frihedskæmpere” og “aktivister”.

Det er bestemt ikke første gang at Puk Damsgård hænger ud med kriminelle terrorister. Under NATO’s ledtog med islamistiske jihadister mod Libyen i 2011 så vi hende også følge “frihedsaktivister”, der senere med hjælp fra NATO fik dannet en islamisk kalifatstat baseret på sharia.

I august 2012 var Puk Damsgård tidligere en tur illegalt i Syrien, hvor hun “tilsluttede sig oprørerne” og agerede nyttig (blondine)idiot for al-Qaeda i det statsejede medie DR.

I septemper 2012 mødtes hun med terroristen Ahmed Samsam, hvor hun lavede et portræt af en ung mand med syrisk baggrund, som var bosat i Danmark, der var rejst ned til Syrien for at hjælpe sit folk med at indføre demokrati og frihed. Det viste sig at Ahmed Samsam er et kendt bandemedlem fra Vollsmose, der netop var blevet løsladt fra fængsel i Danmark, inden han tog til Syrien, hvor han nu bevæbnet kæmper side om side med al-Qaeda, inden han en dag skal hjem til Danmark igen og fortsætte med at deltage i bandekrigen herhjemme.

Se også: Kriminel terrorist fra Danmark drager til Syrien – Ahmed Samsam

Den 20. maj skrev den “heltemodige” Puk Damsgård en artikel til DR, hvor hun påstår at hun og Betina Johnbeck nær var blevet dræbt ved et luftangreb i dag, som angiveligt smadrede det hus de boede i, lige for øjnene af dem. Vi ser det som en helt naturlig selvfølge, at de der har valgt at opsøge og bosætte sig illegalt hos væbnede terrorister, også risikerer at dø med dem.

På trods af luftangreb der angiveligt har tilintetgjort deres opholdssted og nær har slået dem ihjel, og med påstande om at “regimet” har lukket for internettet, så er det alligevel lykkes for Puk at indsende daglige artikler til DR’s hjemmeside, opdatere hendes Facebook og ligefrem blokere kritiske brugere fra at skrive kommentarer. Vi er imponerede over Super-Puk!

I september 2012 mødtes Puk Damsgård med bandemedlemmet Ahmed Samsam ved Tyrkiets grænse til Syrien.
I september 2012 mødtes Puk Damsgård med bandemedlemmet Ahmed Samsam fra Vollsmose ved Tyrkiets grænse til Syrien. Her berettede hun ivrigt om hans kamp for “demokrati” og “frihed”.

Puk Damsgård “truet” på livet af “TV2 Syria News”
Den 25. maj skrev BT en artikel, hvor de påstår at en mand fra Københavns nordvestkvarter angiveligt har forsøgt at “true” DR til at trække Puk Damsgård hjem fra Syrien. Denne mand skulle efter sigende drive en hjemmeside og være en del af et “hemmeligt nyhedsnetværk”. På Syrienblog har vi kendt til manden i et halvt år, der lever isoleret og tidligere har nægtet at mødes med os. På baggrund af vores tidligere kendskab til ham, har vi hele tiden taget klart afstand fra ham. Vi opfordrer til at man tager hans påstande afslappet – han har tidligere udtalt sig utroværdigt, både offentligt og de gange vi har talt personligt med ham.