Hamza Nasser Hallak, bror til dræbte Ahmad Hallak. Oprindeligt fra Libanon, født og opvokset i Viby J. De har også en tredje bror, Zakarias Hallak, der dog ikke er radikaliseret.

Adresse for Hamza Nasser Hallak:
Kaj Munks Vej 18, 1. th, 8260 Viby J.

Hamza og Ahmad Hallak gik i Sultan Ayyub Moskeen på Nørre Allé i Aarhus C, hvor de blev radikaliseret. De havde en del fravær i skolen, som de tilbragte der i stedet.

Hamza og Ahmad gik sammen i HTX på Teknisk Gymnasium Århus Midtby, klassen 11XMN (2011-2013). Efter 2.G forsvandt de i sommeren, juni 2013, hvor de tog til det nordlige Syrien for at kæmpe for terrorgruppen ‘Islamic State’, tidligere kendt som ISIS.

Broderen Ahmad Hallak døde den 28. juni 2014 pga. kvæstelser fra en IED en uge tidligere.

Begge har brændt deres danske pas i Syrien, som et symbol på, at de vil kæmpe til døden. Det forventes ikke, at Hamza vender tilbage til Danmark, men at han kæmper videre til han bliver dræbt. Selv efter broderens død, har han hyldet den “islamiske stat” på Facebook.

Når Hamza er dræbt, vil vi selvfølgelig opdatere siden.

Ahmad Hallak (2. række, nr. 4 fra venstre) og Hamza Nasser Hallak (2. række, nr. 3 fra højre) med HTX-klassen 11XMN2, Teknisk Gymnasium Århus Midtby.
Ahmad Hallak (2. række, nr. 4 fra venstre) og Hamza Nasser Hallak (2. række, nr. 3 fra højre) med HTX-klassen 11XMN2, Teknisk Gymnasium Århus Midtby.


Relaterede artikler:

ISIS-brødre forsøgte at hverve klassekammerater til Syrien
ISIS-kriger fra Viby J meldt dræbt i Syrien