Syrisk flygtning får advarsel efter knivstikkeri ved bosted i Holstebro

Palæstineseren Shadi Faisal Al Mohsen (fr. “0101”-89) fra Syrien blev den 30. januar 2024 idømt tre måneders fængsel og en advarsel om udvisning ved Retten i Holstebro (SS 2-2375/2023) efter et knivstikkeri i Holstebro begået den 9. juni 2023 ved specialcenter Skovvang, hvor Shadi Faisal Al Mohsen, der er 35 år, er anbragt hele døgnet med alt betalt efter servicelovens §§107 og 108.

Angiveligt skulle han med kniv have truet sin kammerat, der også er beboer på stedet, efter en konflikt om 200 kroner i forbindelse med en snoldetur i Aldi.

Byretten dømte alene Shadi Faisal Al Mohsen for ulovlig tvang, men ikke for røveri og knivstik, da retten ikke fandt det bevist, at det var Shadi, der havde stukket sin kammerat.

Det kom frem i retten, at tilværelsen som døgnanbragt velfærdsklient efter servicelovens §§107 og 108 på specialcenter Skovvang fordrives med at drikke alkohol og tage stoffer, herunder kokain.

Palæstinenseren Shadi Faisal Al Mohsen kom til Danmark fra Syrien i 2015, men forstår ikke et ord dansk efter 9 år trods døgnanbringelse på specialcenter efter serviceloven, så straffesagen foregik på arabisk og måtte oversættes til dansk så dommer, forsvarer og anklager kunne følge med.

Shadi Faisal Al Mohsen er af Udlændingestyrelsen blevet fødselsregistreret med “0101” og et estimeret fødeår i Det Centrale Personregister (CPR), hvilket betyder, at hans fødsel i Syrien ikke er registreret eller at han har smidt sine papirer væk, og man derfor ikke reelt ved, hvem han er.

Dagbladet Holstebro Struer har omtalt sagen.

19.710 kroner om måneden betaler danske skatteydere alene for asylsurferen Shadis husleje på Skovbo – oven i det kommer 429 kroner pr. pædagogtime samt Shadis ydelser.
Shadi Faisal Al Mohsen bærer synligt præg af lav udvikling og formentlig indavl.
Den påståede “flygtning” Shadi Faisal Al Mohsen i sikkerhed på en restaurant i Tyrkiet inden “den stakkels flygtning” asylshoppede videre nordpå mod velfærdslandet Danmark.
Udover at indtage stoffer på et bosted og gå med kniv fordriver den påståede “flygtning” sin tid i dansk asyl med at hylde Saddam Hussein på Facebook (100010893736246). 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *