Syriske fupflygtninge dømt for gaderøveri i Odense – slipper igen for både fængsel og udvisning

De syriske fupflygtninge Yamen Khaled Al Faraj (100106) og Hamodi Ibrahim (120998) blev den 3. januar 2023 idømt henholdsvis 7 måneders og 6 måneders betinget fængsel samt advarsel om udvisning ved Retten i Odense (SS 3-3342/2022) for et gaderøveri begået den 20. november 2021 kl. 22.50 på parkeringspadsen Dannebrosgade 5 i Odense, hvor de sammen med en uidentificeret tredje gerningsmand frarøvede en iPhone fra en 16-årig dreng, der blev kastet mod jorden, og mens han lå ned, blev slået med knyttet og med flad hånd samt sparket.

Hamodi Ibrahim blev endvidere dømt for i juli 2020 som medarbejder i hjemmeplejen, at have stjålet 1150 kroner fra en 87-årig kvindes hjem i Skårup. I retten forklarede han paradoksalt nok, at han er ved at færdiggøre en EUX-uddannelse og i denne forbindelse skal i praktik som sosu-hjælper, hvilket retten kvitterede med betinget fængsel og advarsel om udvisning.

Hamodi Ibrahim er tidligere i 2018 idømt 40 dages betinget fængsel for bedrageri, men igen slap han med betinget fængsel og advarsel om udvisning – nu for røveri og tyveri.

Yamen Khaled Al Faraj har været døgnanbragt med alt betalt af det offentlige på Opholdsstedet Løven i Holbæk, der drives af Osman Aslan og Erdogan Aslan for danske skattekroner. På trods af den dyre anbringelse på Sjælland, blev Yamen Khaled Al Faraj dømt for den 26. marts 2022 kl. 01.30 at have spyttet en dørmand i ansigtet foran Dansebar på Jernbanegade 8 i Roskilde, imens flygtningen råbte “FUCK DANMARK”. Han havde endvidere valgt at tage en skruetrækker med i byen lørdag aften, hvilket han i retten forklarede med, at han havde glemt den på sit arbejde.

Yamen Khaled Al Faraj er tidligere i 2022 idømt 14 dages betinget fængsel for brugstyveri, men slap igen med betinget fængsel og advarsel om udvisning – nu for røveri, vold og trusler.

Man kan undre sig over, at han ikke søgte asyl i Tyrkiet, Bulgarien, Serbien, Ungarn, Kroatien, Tjekkiet eller Polen, som flygtningen ellers traskede lige forbi på sin lange målrettede flugt.

Yamen Khaled Al Faraj og Hamodi Ibrahim efterlyses på politi.dk den 30. december 2021.
Yamen Khaled Al Faraj og Hamodi Ibrahim. Bemærk, at de drikker Red Bull og dermed støtter den østrigske patriot og tredjelandsmigrationsskeptiker Dietrich Mateschitz.
Hamodi Ibrahim på sociale medier med feltmadras Xenia Sif Juul Maibom.
3 Comments