Flygtning fra Syrien sprang af knallert på sti i Nordborg: Slog tilfældig efterskoleelev ned

Det kurdiske kneppeoverskud Jvan Khallo (040106), der stammer fra den lille afsides landsby Al-Dirbasiyah i det nordøstlige Syrien, blev den 5. oktober 2022 idømt 60 dages betinget fængsel ved Retten i Sønderborg (K01-5637/2022) for vold mod en tilfældig dansk efterskoleelev i Nordborg.

Overfaldet skete den 18. marts 2022 klokken 14, hvor Jvan Khallo sad bag på en rød knallert, der kørte på stisystemet mellem Storegade og Stationsvej i Nordborg. På stisystemet gik en gruppe danske efterskolelever, der havde været en tur i Kvickly. Mødet med den vantro indfødte lokalbefolkning, fik straks den kurdiske fupflygtning fra Syrien i dansk asyl, til at springe af knallerten, for at tildele en tilfældig af de danske efterskoleelever slag i ansigtet og spark i ryggen.

Der synes intet motiv til det kurdiske overfald på den lokale danske efterskoleelev på stien i Nordborg, andet end tilfældig afstumpet dominans, jf. Jvan Khallos primitive voldskultur.

Straffen lød på 60 dages betinget fængsel, der ikke skal afsones. Da der ikke var påstand om ubetinget fængsel, fandtes der ingen hjemmel til udvisning eller advarsel om udvisning. Under alle omstændigheder – selv med en analogi om en dom til udvisning – så var Jvan Khallo ikke blevet hjemsendt af regeringen i praksis pga. hensyn til såkaldte “menneskerettigheder”.

Jvan Khallo har bopæl på Oksbølvej 1 i 6430 Nordborg hos faderen Abdul-Kader Mohammad Saleh Khallo (070375), der er gift med sin kusine Fawzia. Faderen kan kontaktes på telefon +4542315977, +4542794258, +4553356995 og +4571348751. Jegarxon Abde har også bopæl på adressen. Han kan kontaktes på telefon +4542344439. Tidligere havde familien bopæl på Ringgade 190, 1. tv. i 6400 Sønderborg i en myndighedsanvist “almennyttig” lejlighed/mellemøstlig ghetto.

Broren Shvan Khallo er aktiv i bokseklubben Sønderborg ABK, hvor den stakkels flygtning fra Syrien med offentlig støtte undervises i vold og lærer at slås i sit danske asyl – lovprist af lokalpressen. Åbenbart en vigtig egenskab for misforstået integration af en mellemøstlig flygtning i asyl.

Den kurdiske rotterede på Oksbølvej 1 i 6430 Nordborg, der er blevet spækket med massetilvandret fætter/kusine-kneppeoverskud fra fjerne landsbyer i Anatolien og Levanten, der blot skal sige “wallah asyl familiesammenføring”, hvorefter resten er “menneskerettigheder”. 
Faren Abdul-Kader Mohammad Saleh Khallo. Bemærk det kurdiske flag i haven.
Såkaldte “syriske flygtninge” i Sønderborg, samlet i flok i deres klan med boksehænder, pistoltegn, fuck-fingre, indbrudshandsker og dyrt modetøj. Konventioner og såkaldte menneskerettigheder siger, at de frit skal kolonialisere Danmark, uden at danskerne må gøre noget ved det.
Såkaldte “syriske flygtninge”, maskerede på gaden i Sønderborg. Ved overgreb mod indfødte, er deres “menneskerettigheder” eneste hensyn, med betingede domme og advarsler som følge.
Kurdisk kneppeoverskud i Danmark – importeret fra landsby i det nordøstlige Syrien.
Kurdiske knepperester fra fætter/kusine i syrisk landsby – nu “nydanskere”.
3 Comments