Syrisk flygtning amok: Ali Mohammad Ali efterlyses efter voldsomt knivstikkeri i Hobro

Den 40-årige flygtning Ali Mohammad Ali fra Syrien, der nyder et asyl- og beskyttelsesbehov i Danmark, efterlyses af Nordjyllands Politi efter anmeldelse om et voldsomt knivstikkeri på en adresse på Randersvej i Hobro fredag den 3. juni 2022 kl. 21.54, hvor en 37-årig mand var blevet udsat for et så voldsomt knivangreb, at han måtte flyves til akut behandling i en helikopter.

Nordjyllands Politi oplyser lørdag eftermiddag, at offerets tilstand aktuelt stadig er yderst kritisk. Den formodede gerningsmand er Ali Mohammad Ali fra Syrien. Ring 112 hvis du møder ham!

Nordjyllands Politi på politi.dk den 4. juni 2022 kl. 16.09.
Nordjyllands Politi på Twitter den 4. juni 2022 kl. 16.22.

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.