Syrisk flygtning dømt for bombetrusler mod kristen efterskole i Vejle: “Jeg er ISIS”, “Alle dør”

Den syriske flygtning Hussein Mohammad Fares (011003) kom til Danmark og søgte asyl i 2015 sammen med sin storebror, og har flere gange siden fået forlænget sin opholdstilladelse af myndighederne, senest til juli 2022. Forældrene er åbenbart ikke forfulgte – de bor stadig i Syrien.

Den 7. oktober 2020 kl. 23.25 truede han fra sit asyl på adressen Sanddalsparken 6, 1. tv i 5700 Svendborg med sin falske Messenger-profil “Sofie Pedersen” en dansk skoleelev på den kristne Vejlefjordskolen med, at han ville sende Islamisk Stat hen for at bombe skolen:

“Vi er nogle mennesker, som går rundt og bomber skoler i verden, og nu er det i Danmark. Og vi skal bombe Vejlefjord. I morgen er aften er der ikke noget Vejlefjordskolen, alle, der er i den, dør”

Vejlefjordskolen er en kristen efterskole i Daugård ved Vejle med tilknytning til Adventistkirken.

Den 8. december 2020 begik han et groft overfald i ventesalen på Svendborg Banegård, hvor han sparkede løs på den forurettede.

Den 29. november 2021 truede han i et Instagramopkald en mand, der skulle vidne i voldssagen:

“Hvis jeg bliver udvist, slår jeg dig ihjel. Svendborg er lille by, vi er en stor gruppe. Jeg kender LTF”

Den 11. december 2021 forfulgte han to danske piger på 14- og 15-år ved skaterbanen på havnen i Svendborg, fordi en af deres veninder skulle afgive forklaring i voldssagen:

“Sig til hende at jeg knepper hende, knepper hendes mor, knepper hendes stedfar, hendes kæreste er en lille luder og den der sag… jeg er uskyldig lige meget hvad”

Den 17. december 2021 mødte han ved busterminalen i Svendborg den ene pige igen, denne gang sammen med veninden, der skulle vidne, hvilket fik ham til at udtale:

“Eow wallah, jeg knepper jer, jeg er uskyldig. I har intet på mig i den her retssag. Jeg fucking dræber, på min mor jeg gør”

Hussein Mohammad Fares er to gange dømt ved Retten i Svendborg. Både den 19. april 2022 (R8-907/2021) og den 5. maj 2022 (R2-711/2022) slap han med en advarsel om udvisning.

Ifølge Kriminalforsorgens pædagoger er den forfulgte og beskyttelseskrævende asylant uegnet til at gøre samfundstjeneste i sit danske asyl. Han fik i stedet en ubetydelig fængselsstraf.

Den 18-årige Hussein Mohammad Fares har i dag navne- og adressebeskyttelse på Sanddalsparken 6, 1. tv i Svendborg, der ifølge Svendborg Kommunes hjemmeside er kommunalt anviste “demens- og ældreboliger i rolige omgivelser tæt på Fredens Kirke og tæt på grønne områder”. Af 118.dk fremgår det imidlertid, at beboerne hedder Adeeb, Ibro, Ghayth, Ezhar, Hanin og El Mostafa.

I lokalplanen velfærd til ældre og demente. I virkeligheden unge enlige mænd fra mellemøsten.

Den syriske flygtning Hussein Mohammad Fares, der lever i asyl i en kommunalt anvist ældrebolig, er dømt for Islamisk Stat-bombetrusler imod Vejlefjordskolen, vold og vidnetrusler. På Facebook har han dedikeret sin profil med syriske oprørsflag.
Den syriske flygtning ‘synes godt om’ Wakf Aarhus (Grimhøjmoskeen) og Abu Jihad Al-Menawi.
7 Comments