Syrisk fupflygtning i dansk asyl truer: “Danskere skal vise respekt”, “I bliver flygtninge her en dag”

Fupflygtningen Ahmad Badwi Abdulmouin Allababedi lever i asyl i Danmark. Selv om han kom i forbindelse med flygtningekrisen, har myndighederne anvist ham en betalt bolig i ghettoen på Fjældevænget 28, 1. th i 8210 Aarhus V. Man vil gerne tale om at løse de såkaldte ghettoproblemer, men det kan man ikke og det forbliver snak. Muslimer vil leve muslimsk og danskere vil leve dansk.

De muslimske bosættelser i Danmark med landsbyggefond, kunstig husleje og fuld boligstøtte har såkaldte “flygtninge” retskrav på igennem kommunernes anvisningsret (læs; tvangsanvisning eller regulær stalinisme), imens danske studerende og lønmodtagere er overladt til de eftertragtede private danskerghettoer, der forudsætter en oppustet privat husleje eller livslang milliongæld.

Tyrkiet ligger nul kilometer fra den syriske grænse, imens Danmark ligger 4.000 kilometer væk. Alligevel postede den syriske fupflygtning i Danmark den 16. juli 2016 et kæmpe portræt af Tyrkiets præsident Erdogan på Facebook med teksten “God to worship – Erdogan to rule”. Den 14. juni 2021 fortalte han åbent til Solidaritet, at han er kriminel og sad fængslet hjemme i Syrien.

Den 11. april 2022 tiltager truslerne mod danskerne for alvor på Facebook. Budskabet er nu, at danskerne skal vise respekt for Ahmad Badwi Abdulmouin Allababedi i dag, hvis ikke de ønsker “uretfærdighed” når den dag kommer, hvor danskerne selv bliver flygtninge. Et klart budskab.

Måske lige så klart som Syrienblogs budskab: Ahmad Badwi Abdulmouin Allababedi hører hjemme i et syrisk fængsel, langt væk fra Europarådet, EMRK og EMD’s kompetenceområde. Han egner sig ikke til at bo i en europæisk civilisation. Han er et primat, der kun forstår et sprog.

Assad er ikke problemet, men løsningen på Ahmad Badwi Abdulmouin Allababedi.

 

8 Comments