Syrisk fupflygtning Basel Adnan Yassin dømt for at slå dansker i hovedet i Netto i Rønne

Den syriske fupflygtning asylant Basel Adnan Yassin (fr. 010195) blev den 18. februar 2022 idømt 40 dages ubetinget fængsel og en advarsel om udvisning ved Retten på Bornholm (1-883/2021) for den 10. november 2021 kl. 19.38 at have slået en indfødt i hovedet i indgangen til Netto i Rønne.

Han er boliganvist Østervoldgade 2C,-0002 i 3700 Rønne med alt betalt. Da myndighederne ikke aner hvor og hvornår deres påståede forfulgte asylant er født, har de måtte tildele ham fødselsdatoen “0101” for at kunne oprette det voldelige evighedsintegrationsprojekt i CPR.

Fupflygtningen Basel Adnan Yassin, der vadede gennem en perlerække af sikre lande for at få boliganvisning på solskinsøen med alt betalt griner – du betaler.

Da han kom til Danmark lød historien, at han var forfulgt. Nu er det danskerne, der er forfulgte.

Fupflygtningen Basel Adnan Yassin i Emporio Armani modetrøje med sin asyl-iPhone (tv.) og i militærjakke (th.). Den ubetingede straf indikerer, at han hverken gider arbejde eller uddannelse.
Den voldelige fupflygtning vil imidlertid gerne sidde i sit asyl på Bornholm og hylde terroristen Abdul Baset al-Sarout, der i 2015 kom i konflikt med al-Qaeda gruppen Jabhat Al-Nusra, fordi han havde erklæret troskab til Islamisk Stat (IS). 
Al-Qaeda brød med Abdul Baset al-Sarout, da han i 2015 erklærede troskab til IS. Syrisk militær løste konflikten ved at eksekvere Abdul Baset al-Sarout i juni 2019, hvilket ledte til følelsesladede reaktioner på sociale medier fra fupflygtninge i hele Europa, for hvem al-Sarout er en martyr.
2 Comments