Syrisk flygtning besøgte dansk kvinde fra internettet for at krænke hende: Blev befølt og tvunget til at sutte pik

Den syriske flygtning Fajar Mustfa Slou (050491) blev den 3. februar 2022 idømt 10 måneders fængsel ved Retten i Sønderborg (K01-7114/2021) for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje og blufærdighedskrænkelse begået imod en dansk kvinde i Vojens.

Fajar Mustfa Slou traskede gennem en perlerække af sikre lande, inden han kom til Danmark fra Syrien i 2016, hvor han sagde “mig asyl”, hvorefter myndighederne gav ham opholdstilladelse og anviste ham i egen bolig på Hjortestien 7, 1.  TH i 6800 Varde.

Den 22. august 2021 mødte Fajar Mustfa Slou en dansk kvinde i Vojens, som han havde skrevet med på internettet. Det første møde tog en uventet drejning, da den syriske flygtning begyndte at kysse den danske kvinde, røre hendes bryster og fisse, inden han tvang hendes mund ned til sin pik, som hun blev tvunget til at tage ned i halsen, indtil han spermede på hendes ansigt og bryster.

Fajar Mustfa Slou var en sand darling i lokal MSM, da han kom.
Politi.dk om Fajar Mustfa Slou den 3. februar 2022.